Lomogon Wanderlust Diaries, Hoofdstuk 1, portretten

De lens die je gebruikt bij het schieten van portretten kan een wezenlijk verschil maken. Je wil niet dat je foto plat is en je wil je onderwerp zo scherp mogelijk vastleggen. De Lomogon 2.5/32 Art Lens is een fantastische all-rounder, zeker voor portretten. Hij doet het goed onder alle lichtomstandigheden en met het diafragma draaimechanisme produceert hij een subtiel bokeh om je onderwerp beter uit te lichten. In dit hoofdstuk van de Lomogon Wanderlust Diaries demonstreren onze favoriete fotografen wat de Lomogon met portretten doet!

Louis Dazy

Louis Dazy is een Franse fotograaf, wiens prachtige werk we al eerder in ons Magazine hebben laten zien. Hij heeft de Lomogon 2.5/32 Art Lens getest gedurende een zomer in Parijs.

Haruka Yamamoto

Haruka Yamamoto is een Japanse fotografe, gefascineerd door de fragiele atmosfeer van filmfotografie. Ze gebruikte de snelle Lomogon 2.5/32 Art Lens in de drukke straten van Japan.

Ruby June

Ruby June is overdag een modefotografe en 's avonds drummer en actrice. Haar foto's zijn cinematisch met speelse stijlelementen die een unieke esthetiek hebben.

Klive Lai

Klive Lai (@klive0420) is een van de meest actieve Lomografen in de community. Voor zijn Lomogon dagboek gebruikte hij het wijde perspectief en schoot hij portretten op een verlaten, industriële plek in Taiwan.

2019-02-20 #nieuws #people #lomogon

The LomoChrome Metropolis is the first truly new color negative film to be released in years. Following the success and now legendary status of the LomoChrome Purple and LomoChrome Turquoise, this new emulsion will be available in 35 mm, 110, 120, and 16 mm. Drenching your photos in muted colors, poppy contrast, and desaturated tones, this film is dark, grungy, quite unlike anything you've seen before. Back us on Kickstarter and help us usher in a new era in film photography!

Meer interessante artikelen