In de spotlight

LomoHome van de maand: @pinkbutterfly

LomoHome van de maand: @pinkbutterfly

Combineer de double exposure techniek met een verlopen filmrol en wie weet maak jij binnenkort net zulke mooie kunstwerken als lomograaf pinkbutterfly!

Trending foto's

Nu gaande

Foto's door nieuwkomers

In het Magazine

 • Het verhaal van de Lomo'Instant op Social Media

  geschreven door borisb op 2014-11-21 in

  De reis van de Lomo'Instant is een verhaal van uitpakken, aftellen, spotten en nog veel meer. Vanaf de dag dat hij verscheen op Kickstarter tot het moment dat hij in de handen van de gelukkige eigenaren terecht kwam: het verhaal is kleurrijk en veelbewogen - en naverteld op social media!

 • Win een Lomography vakantie met Eliza was here!

  geschreven door anna-lomo op 2013-09-11 in #videos #nieuws
  Win een Lomography vakantie met Eliza was here!

  De zomer is bijna voorbij, maar dat mag de pret niet drukken! Heb je een fijne vakantie gehad? Wij en onze vriendin Eliza willen graag zien hoe jij je zomer hebt doorgebracht! Waarom zou je dat met ons delen? Omdat je echt hele toffe prijzen kunt winnen. Lees gauw verder!

  48
 • Lomography's Bootcamp - Doe de dagelijkse oefeningen en win Piggies

  geschreven door plasticpopsicle op 2013-04-29 in #nieuws
  Lomography's Bootcamp - Doe de dagelijkse oefeningen en win Piggies

  Het is weer tijd om jullie accounts een week lang te spekken met Piggy Points! Maar om deze punten te verdienen moet je eerst meedoen met een aantal uitdagingen. Kom van de bank en stoom jezelf klaar voor de lente. Lees hieronder de details van de jaarlijkse actieve analoge campagne!

 • 20 jaar werken aan analoge fotografiegeschiedenis: een terugblik in foto's van 2000-2012

  geschreven door kazarareta op 2012-11-12 in
  20 jaar werken aan analoge fotografiegeschiedenis: een terugblik in foto's van 2000-2012

  Deze maand is Lomography twintig jaar oud, en hoe kunnen we dat beter vieren dan terugkijken op een aantal grote analoge mijlpalen? Check een paar van onze fotogalleries uit het archief, dat zich uitstrekt tot het verre Peking, het Londen World Congress, de Photokina en nog verder....

 • Analoge overtuigingskracht rumble!

  geschreven door pretletterp op 2012-11-05 in #nieuws
  Analoge overtuigingskracht rumble!

  Deel jij je passie voor analoge fotografie ook zo graag met anderen? En vind jij het ook hoog tijd dat die ene vriend, kennis, neef, buurvrouw of totaal onbekende die er nogal sceptisch tegenover staat overstag gaat? Dan is dit de rumble voor jou!

  1
 • De LomoWall letterbak rumble

  geschreven door pretletterp op 2012-09-17 in #nieuws
  De LomoWall letterbak rumble

  Het begint weer wat grauwer te worden en dat zomerse gevoel is volledig aan het vervagen. Tijd om weer terug te denken aan die lekkere zomervakantie. Hoe? Door je LomoWall om te toveren tot letterbak! Read on en maak wederom kans op een berg piggies.

  21
 • De beter goed gejat dan slecht verzonnen rumble

  geschreven door pretletterp op 2012-09-17 in #nieuws
  De beter goed gejat dan slecht verzonnen rumble

  We herkennen het allemaal, inspiratie op doen door het bekijken van foto's van andere lomografen. Je hebt vast wel eens een foto gezien waarbij je dacht: die wil ik ook maken! Wat let je? Ga je gang, doe mee aan deze rumble en win er zelfs piggies mee.

 • Een hartje van Lomography

  geschreven door webo29 op 2012-08-08 in #nieuws
  Een hartje van Lomography

  Het is je misschien al opgevallen dat onderaan onze nieuwsbrief tegenwoordig een hartje met gebruikersnamen staat. Benieuwd waarom dit zo is? Lees er hier alles over!

 • Mijn leven als stagiaire bij Lomography

  geschreven door evarhabarber op 2012-04-28 in
  Mijn leven als stagiaire bij Lomography

  Hoe vet is dit? Ik ben begonnen aan mijn stage bij het Lomographyteam van Wenen! De komende weken zal ik jullie meer laten weten over mijn avonturen als stagiaire. Laat me eerst eens vertellen wie ik ben..