Het visuele dagboek van Eduardo Acierno

Eduardo Acierno 's nieuwste fotos zijn alles wat je deze winter wil zien: een perfecte combinatie van de zon en mooie vrouwen. Deze ongelooflijke jonge fotograaf begon als een zelfportret-fotograaf en dat hielp hem de nodige ervaring op te doen. Al snel werd hij verliefd op mode waardoor hij zichzelf op de best mogelijke manier kan uiten.

© Eduardo Acierno

Eduardo's foto's vertegenwoordigen zijn Visual Diary waar hij stukjes en beetjes van zijn dagelijks leven laat zien, maar je kunt ook zijn geweldige werk zien dat een reële afspiegeling is van wie hij is als kunstenaar. Eduardo zegt graaf dat hij alleen continue foto's neemt. We raden je aan om zijn nieuwste werk te bekijken, in het prachtige paradijs genaamd Puerto Escondido.

© Eduardo Acierno
© Eduardo Acierno
© Eduardo Acierno
© Eduardo Acierno
© Eduardo Acierno
© Eduardo Acierno

Ontdek meer over Eduardo's werk in ons interview en volg hem op Instagram en Tumblr.

geschreven door Ivana Džamić op 2017-01-25 in #people

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen