We introduceren de New Lomo'Instant Wide — 's Werelds meest cratieve Instant Wide camera & lens systeem

Ze zeggen dat er voor alles een eerste keer is en dit geldt zeker voor de Lomo’Instant Wide. We hebben vakmanschap gecombineerd met veelzijdige functies en hierdoor is de Lomo’Instant Wide de instant camera voor iedereen die smelt bij het vastleggen van mooie, bizarre en verbijsterende momenten op een creatieve, super wijde, haarscherpe en perfect belichte manier.

Bekijk de video

Volledig automatisch & creatieve standen

De Lomo’Instant Wide heeft drie verschillende creatieve standen voor iedere situatie, van een intiem huiskamerconcert tot de zondag brunch met vrienden.

Ongeëvenaarde creativiteit

De Lomo’Instant Wide zit vol creatieve en experimentele functies die hem onderscheiden van iedere andere instant camera, van vroeger en van nu.

Automatische sluiter & flits

Een van de velen kenmerken die de Lomo’Instant Wide onderscheid van alle anderen, is de volledig programmatische sluiter. Voor iedere foto die je neemt bepaald de sluiter automatisch hoeveel licht er nodig is voor de perfecte belichting – een instant ervaring zonder gedoe!

Shutter Remote Control Lens Cap

De lensdop van de Lomo’Instant Wide doet veel meer dan alleen de ingebouwde 90mm lens beschermen — het is namelijk ook een afstandsbediening waarmee je makkelijk zelfportretten, groepsfoto’s en lange belichtingen maakt!

Ride On The Wide Side

Met het gevoel van het grote formaat van de Polaroids van weleer, gebruikt de Lomo’Instant Wide Fuji Instax Wide film, welke twee keer zo groot is dan Instax Mini film en net zo makkelijk om te showen en te delen.

LInks: Een Instax Wide foto; Rechts: Een Instax Mini foto

Tel daar drie lens attachments bij op (Wide-Angle, Close-Up and Splitzer), flits aan/uit in iedere stand, ongelimiteerde lange en dubbele belichtingen, verwisselbare color gel filters, belichtingscompensatie — een indrukwekkende reeks features die instant fotografie naar een heel nieuw niveau tillen!

Exclusieve Pre-Order editie

Als een speciale pre-order promotie hebben we een zeer gelimiteerde oplage van de Lomo’Instant Wide Portobello Edition exclusief beschikbaar via Lomography. Deze editie wordt eenmalig geproduceerd dus op is op! Pre-order vandaag nog en zorg ervoor dat deze speciale editie van jou is!

De Lomo’Instant Wide wordt in kleine reeksen geproduceerd, één editie tegelijkertijd, wat inhoudt dat pre-orders op ’first come, first serve basis worden behandeld. Iedereen die pre-ordered krijgt een aantal fantastische freebies — een Lomo’Instant Wide Strap en een pakje van 4 color gels! Pre-order jouw camera nu, ontvang deze bonussen en ontvang alles voor de feestdagen! De verwachte levertijd voor de eerste reeks is begin december, waarbij de zwarte en witte edities het eerst uitgeleverd worden.*

Pre-Order nu of ga naar de Lomo'Instant Wide Microsite

Let op: De geplande leverdatum is geen garantie en moet alleen gezien worden als richtlijn. Desalniettemin doen we uiteraard ons best om zo snel mogelijk te leveren. Piggy Points en andere kortingen kunnen niet worden toegepast op Lomo’Instant Wide pre-orders.

2015-10-13 #gear #news #videos

Mentioned Product

Lomo'Instant Wide

Lomo'Instant Wide

We're thrilled to introduce the Lomo'Instant Wide — the world's most creative instant wide camera and lens system! Combining high quality craftsmanship with versatile features, the Lomo’Instant Wide is the instant camera for any and every person who revels in capturing every beautiful, bizarre and bewildering moment in a creative, super wide, crisply sharp and perfectly exposed way.

More Interesting Articles