Lomography Awards: Off the Grid: Lomography X British Ecological Society: Leven in extreme omstandigheden

783 inzendingen · Afgelopen ·
Lomography X British Ecological Society: Leven in extreme omstandigheden

Lomography is een samenwerking aangegaan met de British Ecological Society om je de kans te bieden een jaar lidmaatschap te winnen van deze fantastische wereldwijde organisatie en vouchers voor onze online shop!

De British Ecological Society is de oudste ecologische samenleving ter wereld die onderzoeksprojecten van over de hele wereld ondersteunt en promoot. We hebben met hen samengewerkt voor deze nogal toepasselijke competitie die onderzoekt hoe het leven bloeit in een extreme omgeving.

Verzamel je archief of maak een nieuwe set analoge foto's die onderzoekt hoe flora's en fauna's zich aanpassen en gedijen in barre omstandigheden. Misschien heb je een vervallen gebouw bezocht dat was overwoekerd en afbrokkelde of heb je zelfs in zware winteromstandigheden dieren zien ronddwalen. Als je een foto hebt gemaakt die deze fascinerende interacties tussen organismen en hun leefgebieden raakt, willen we het zien!

Elke deelnemer mag maximaal 10 foto's insturen. De eerste prijswinnaar krijgt een abonnement van één jaar op de British Ecological Society, waarmee je gratis online toegang hebt tot alle zes hun tijdschriften. Je ontvangt hun driemaandelijkse tijdschrift "The Niche", krijgt kortingen op evenementen en bijeenkomsten EN je kunt meedoen aan hun eigen online fotowedstrijd om verschillende prijzen te winnen en in hun eigen magazine te verschijnen! Vier runners-up krijgen een voucher van 50 EUR voor onze Online Shop. Deze wedstrijd dient als de kwalificatieronde voor de categorie Off The Grid van onze TEN AND ONE Lomography Photo Awards 2019.

Foto door helena-costa

The Winners

Congratulations to: preschelleanndb, freepaddy, chrislovelock, duffman & liviahyams.