Monochrome: Lomography X Penumbra Foundation: In beweging

1.004 inzendingen · Afgelopen ·
Lomography X Penumbra Foundation: In beweging

Wees de meester van perfecte timing en razendsnelle reflexen en maak kans op prijzen ter waarde van 450 USD!

Een camera hebben is een welkom toevluchtsoord in een snel veranderende wereld. In de drukte van je dagelijkse leven dagen we je uit om opvallende zwart-witfoto's te maken die beweging demonstreren. Druk op pauze of laat de actie doorgaan - hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Stop de tijd: Stel je voor dat je een pauzeknop hebt en elke activiteit om je heen bevriest: die turnster doet een salto, die basketballer springt voor de ring, of zelfs die kinderen die op straat rennen. Maak opnamen met een korte sluitertijd om het snelle onderwerp mid-actie vast te leggen.
  • Go With the flow: Blurs kunnen op een creatieve manier worden gebruikt om een snelle beweging te suggereren. Stel je camera in op bulb-modus of een langzamere sluitertijd en verander die bewegende menigten en auto's in schilderachtige strepen.

Naast een voucher ter waarde van 50 EUR/USD voor onze Online Shop, krijgt één gelukkige winnaar de kans om mee te doen aan de 8x10 Tintype Session ter waarde van 400 USD van de Penumbra Foundation, een in New York gevestigde non-profit organisatie die de kunst en wetenschap van fotografie samenbrengt door middel van onderwijs, onderzoek, hulpverlening en publieke/residency-programma's. Houd er rekening mee dat de reis en accommodatie naar New York niet als prijs zijn inbegrepen en dat de gekozen deelnemer de sessie binnen het jaar moet bijwonen.

Aside from this, a runner-up will take home a Lomo'Instant Cabo Verde and two packs of Instax Mini films, plus three more winners will get a voucher worth 50 EUR/USD for our Online Shop.

Each participant may submit up to 10 black and white photographs. This competition serves as the qualifying round for the Monochrome category of our TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019.

Foto door ksears119

The Winners

Congratulations to: Marianne Limbach, holgardo, einszwei7, lucia_and_jakub & davidobryan.