Monday Moodboard: Voor alle koffie-lovers

Het weer wordt kouder en de dagen gezelliger! De ochtenden worden donker, slaap is je nieuwe beste vriend. Pepernoten bakken, rekeningen betalen, kerstinkopen doen, het hoort er allemaal bij. Hoog tijd voor een bakkie dus!

Het Monday Moodboard van deze week wijden we het aan het belang van koffie (sorry, theeliefhebbers) in ons leven. Heb je liever een latte, americano, cappuccino, macchiato, espresso of mokka? Deel het met ons en maak een foto van je favoriete mok!

Credits: lighthouse_keeperess, icomewhenieatcaponata, b0rn2b1ush, porkchopsandy, bloomchen, pntaylor, twrosenau, systemdevice, tabi, dwillfont, elainepooh, chengpp76 & pinoevan

2017-12-04 #culture

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen