Analoog de wereld rond: Venetië, Italië

“Analoog de wereld rond ” is je hapklare gids voor de meest fantastische reisbestemmingen over de hele wereld, gedocumenteerd door de members van de Lomography community. Vandaag neemt Julija Svetlova (@neja) ons mee naar een beroemde bar in de stad van Venetië.

LomoHome: neja
Social Media: Instagram
Camera: Lomo LC-A
Film: KodakChrome
Locatie: Venetië, Italië

Venetië is voor mij een hele speciale plek geworden. Ik kwam hier voor het eerst toen toen ik nog maar 19 jaar was, direct na mijn afstuderen. Ik herinner me daar niet veel van behalve dat we altijd verdwaald waren en een heerlijk dagje uit op het strand van Lido. Ik kwam vele jaren later terug, en nog een keer, en nog een keer. Nu hebben we de neiging om minstens een keer per jaar te gaan, het liefst twee keer. We zijn erin geslaagd om echt goede vrienden onder de lokale bevolking te maken en werden uiteindelijk uitgenodigd voor een fantastische Venetiaanse bruiloft. Het was een warme middag in juni en vertrokken richting de Rialto markt. Daar heb je een zeer beroemde bar genaamd Al Merca.

Het is een zeer drukke 'hole in the wall' soort plaats, vol met lokale bewoners n toeristen die het Campo Bella Vienna doen overstromen, vlak bij de Rialto markt. Naast de reguliere wijnen en allerlei soorten Aperol Spritz en bellinis, is er ook een indrukwekkende lijst van natuurlijke wijnen met zwaargewichten als Sasha Radikon en Dario Princic. Een indrukwekkende lijst voor zo'n kleine bar. We raakten meteen bevriend met een heerlijk Franse echtpaar en hebben voorafgaand aan de bruiloft die de volgende dag plaatsvond ons daar geweldig vermaakt.


Neem jij ons "analoog de wereld rond"? Stuur een mailtje naar eunice.abique@lomography.com met als onderwerp "Around the World in Analogue" en deel je reizen met de rest van de community! Check hier de richtlijnen.

2016-11-04 #places

More Interesting Articles