Eerste indruk van de nieuwe Jupiter 3+ Art Lens: Kieko

Tijd voor een snelle babbel met Kieko, een vrolijke lomograaf uit Tokyo. Ze vertelt over haar ervaringen met de nieuwe Jupiter 3+ Art Lens en deelt een aantal van haar foto’s.

LomoHome: choko3
Gebruikte camera: Leitz Minolta CL

Eerste indruk van de nieuwe Jupiter 3+ Art Lens:

De zilveren look van de lens is nice!

Jouw nieuwe Jupiter 3+ ervaring was…

In eerste instantie wist ik niet wat ik moest fotograferen – een portret, landschap of de straatshot? Maar toen realiseerde ik me dat ik in principe alles met deze lens kan vastleggen! Toen ik een portret wilde nemen, koos voor een locatie met een kleurrijke achtergrond. Toen ik een landschap foto wilde maken, koos ik voor een plek met verschillende gebouwen en obstakels.

Over de foto’s:

Ik nam dit bij de Skydeck van Roppongi Hills – je kunt de Tokyo Tower zien, een van de meest beroemde bezienswaardigheden van Tokyo. Het was een mooie dag en ik kon het niet helpen een foto van de blauwe lucht en de wolkenkrabbers te nemen. Roppongi Hill is 238m maar de Tokyo Tower is 333m hoog!

Ik hou van het resultaat van de blauwe lichten op de achtergrond. Dit was een goed shot!

Favoriete functie van de nieuwe Jupiter 3+ Art Lens:

Ik vond ’s nachts fotograferen en het zien van de bokeh op de achtergrond heel leuk, vooral wanneer er waren lichten waren.

Perfecte onderwerpen of gelegenheden voor de nieuwe Jupiter 3+:

Ik zou willen proberen meet mensen in close-up te fotograferen – bijvoorbeeld het gezicht van een persoon, maar met de focus alleen op zijn/haar ogen en handen of schoenen.

Advies

In het begin, om een beter gevoel van het gebruik van de nieuwe Jupiter krijgt 3+ te krijgen, zijn het maken van foto’s van landschap een goede oefening. Het is hetzelfde voor elke lens of camera maar hoe meer je het door krijgt, hoe meer foto’s je wilt schieten!


Verwacht scherpte, vloeiende en natuurlijke kleuren en een weelderige, dromerige bokeh – bewerkt en geperfectioneerd door zeer ervaren team Lomography. De nieuwe Jupiter 3+ Art Lens is prachtig handgemaakt door deskundige technici in exact hetzelfde Zenit fabriek als zijn voorouders. Dit slanke, verchroomde wapen wordt in kleine series geproduceerd en is dus verkrijgbaar op basis van wie het eerst komt, wie het het eerst maalt. Bezoek de microsite voor meer informatie en de Lomography Online Shop om je eigen nieuwe Jupiter+ Art Lens te bestellen.


Gerelateerd artikel

Eerste indrukken van de nieuwe Jupiter 3+ Art Lens: Maxime Fardeau

2016-01-25 #gear #lifestyle #review

More Interesting Articles