Sper je ogen wijd open voor deze knappe Russar+ portretten!

De nieuwe Russar+ lens is meer dan zomaar een heruitgave van de klassieker uit de jaren ’50. Deze moderne versie is net zo goed als de oude, heruitgevonden en aangepast, zodat jij nog betere beelden kan schieten met je L39/M39 mount camera! Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan snel even mee naar wat de nieuwe Russar+ allemaal in zijn mars heeft!

Enkele van onze testers gingen met de nieuwe *Russar+ Lens* op pad en kwamen terug met een glimlach op het gezicht. En ook op de gezichten van hun modellen! Met zijn 20mm is deze lens de nieuwe koning onder de breedhoeklenzen. De volledige manuele focus- en diafragma- instellingen maken van deze knappe lens een echte all-rounder. Dus poseer snel samen met je vrienden en familie en laat je mooiste glimlach zien; de Russar+ met zijn breedhoek multi-coated lens en messing body doet de rest!

De Nieuwe Russar+ is een prachtige groothoek-lens! Dankzij de gewijzigde constructie is de nieuwe Russar+ compatibel met alle L39 en M-mount cameras, maar door gebruik van de juiste adaptor ook met digitale mirrorless toestellen en zovele anderen. Op de Nieuwe Russar+ microsite vind je alle informatie, specs, en spectaculaire groothoek-beelden!

written by cheeo on 2014-05-02 #lifestyle #lens #portraits #russar

More Interesting Articles