Miljoen keer bedankt voor het behalen van het $1,000,000 goal

Dankzij jullie onvermoeibare support, hebben we ons $1,000,000 stretch goal behaald!

Nooit in onze wildste dromen hadden we gedacht dat dit project een overweldigend succes zou zijn, dus verlengen we nogmaals onze hartelijke dank!

Je bent de hele tijd bij ons gebleven, en we zijn blij om deze beloningen te delen met elke mijlpaal:

  • $200,000 – Een reeks van kleine Petzval fotoprints
  • $300,000 – Een speciaal gemaakt schoonmaakdoekje ontworpen om je Petzval lens in onberispelijke staat te houden.
  • $400,000 – Een unieke katoenen zak om je Petzval lens en andere goodies in op te slaan, terwijl je onderweg bent.
  • $500,000 – Een uitsluitend vervaardigd lederen etui om je Petzval lens veilig in op te bergen.
  • $1,000,000 – Voor- en achterkant messing lensdoppen met binnenbekleding om je kostbare Petzval lens te beschermen. Voor degenen die voor de Special Edition Black Lens hebben toegezegd, krijgen de lensdoppen geschilderd in zwart.

Nieuwe mijlpaal, nieuwe beloningen

En aangezien we weer een ander doel hebben overtroffen, sturen wij elke backer glimmende voor-en achterkant messing lensdoppen met intern vilt om je kostbare Petzval (D)SLR Lens te beschermen, zoals beloofd.

FAQ updates

Als je nog steeds slepende vragen hebt, raadpleeg dan de pas bijgewerkte ‘veelgestelde vragen sectie’ aan de onderkant van onze Kickstarter pagina.

De laatste nieuwtjes

We zijn net zo enthousiast over de Petzval (D)SLR Lens als jij. Hier is het laatste nieuws over dit langverwachte product:

De Lomography Petzval 85 millimeter lens, gemaakt van messing met Russische makelij glazen optiek met een maximaal diafragma van f/2.2, heeft een geweldig old-school-achtige look, zodat je deze lens niet verwart met een andere camera…
-The Los Angeles times

Hier is meer van wat de pers te zeggen heeft:

Wat fotografie websites zeggen over de Lomography Petzval (D)SLR Lens

Nog meer press features over de Lomography Petzval (D)SLR Lens check je hier.

De nieuwe creatieve Lomography Petzval (D)SLR Lens is een heruitvinding van de legendarische glazen portretlens die in de 19e eeuw voor het eerst verscheen. Onze versie maakt het mogelijk analoge camera’s en digitale spiegelreflexcamera’s van Canon en Nikon aan de beroemde Petzval te koppelen – haarscherpe foto’s met uniek bokeh effect.

Verwacht superscherpe focus, de sterke kleurverzadiging, het prachtige swirly bokeh effect, de listige vignetten en de smalle scherptediepte. Steun dit project op Kickstarter en help ons deze fantastische lens voor een hele generatie fotografen terug te brengen!

geschreven door jillytanrad op 2013-08-05 in #nieuws #update #kickstarter #petzval
vertaald door anna-lomo

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen