Grand Opening Lomography Gallery Store Amsterdam

1

Oh yeah baby – het moment waar we allemaal met smart op hebben gewacht is eindelijk aangebroken. De spanning is om te snijden. Rampapam….de Grand Opening party van de Lomography Gallery Store in Amsterdam! Lees gauw verder en ontdek alle details, party facts en zorg dat je er ook bij bent!

Ja, het was een uitdaging. Een hele flinke uitdaging om de perfecte plek én het perfecte pand voor de allereerste Nederlandse Lomography Gallery Store te vinden. We wisten allemaal dat er eigenlijk maar 1 buurt in Amsterdam is waar we deze prachtige store moeten openen – de Negen Straatjes. En lucky lomo people we are – het is ons gelukt om een waanzinnig pand op de hoek van de Wolvenstraat met de Herengracht te bemachtigen. Een authentiek grachtenpand aan de Herengracht met ruim 200 vierkante meter oppervlak verdeeld over 4 verdiepingen – het pand van de Amsterdamse Lomography Gallery Store is uniek. De Lomography Gallery Store biedt, naast de volledige collectie Lomography producten op de begane grond en eerste verdieping, ook speciale Lomography diensten op de bovenste verdiepingen aan. Activiteiten als exposities, product lanceringen, feestjes en workshops zorgen ervoor dat er altijd iets te beleven is in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Kijk voor meer informatie over workshops en activiteiten op www.lomography.nl/magazine/events

Na weken van renovatie en voorbereidingen is het nu echt tijd om het papier van de ramen af te halen en de deuren van onze grote trots te openen! Uiteraard gaan we dit groots aanpakken met een speciaal evenement, net als bij de openingen van al onze andere Lomography Gallery Stores. So here we go – de party details:

GRAND OPENING OP 13 SEPTEMBER
Lomography Gallery Store Amsterdam, Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam

Het feest is AAN vanaf 20u en zal rond middernacht eindigen. Kom ook langs en feest gezellig met ons mee. Neem een kijkje in het gehele pand, drink lokaal gebrouwen Amsterdamse biertjes, ijskoude Russische wodka, maak kennis met onze lovely lomo staff én onze speciale en exclusieve BN’er ‘uit het verleden’. Geniet van een prachtig akoestisch optreden van de gypsy band Flageolet en doe je voetjes van de vloer op de funky beats van DJ’s Mr. Zoe, Taco Fett & Heinisfein.

RSVP NAAR DIT EMAIL ADRES EN WE ZETTEN JOUW NAAM OP DE GASTENLIJST:
store.amsterdam@lomography.com
Je mail zal niet worden beantwoord.

Vanaf woensdag 14 september zullen de volgende openingstijden voor de winkel gelden:

  • Zo-Ma 12u-18u
  • Di-Wo 10u-18u
  • Do 10u-21u
  • Vr-Za 10u-18u

De laatste paar weken hebben we verschillende blogposts geschreven over de set up periode van de winkel. Lees en bekijk hier alle updates en foto’s van stoere bouwvakkers, prachtige authentieke pand-details en nog veel meer. Gemist? Check ze alsnog hier!

Deze avond wordt CLASSIC – dus tot de 13e!

Lomografische groeten,
Team Lomography Nederland

…en vergeet ons natuurlijk niet te volgen via facebook en twitter

geschreven door mrmaart op 2011-08-31 in #nieuws #event #nederland #dutch #holland #grand-opening-party #lomography-netherlands #lgs-amsterdam #lomography-gallery-store-opening #opening-amsterdam

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Een comment

  1. -alia-
    -alia- ·

    Ik ga op vakantie in september... Ik zal het feestje missen :(

Meer interessante artikelen