Trees

Super Sexy SuperSampler

Mijn sexy nieuwe zwarte SuperSampler schopt kont!!

Ongeveer een maand geleden kocht ik mijn SuperSampler en sindsdien ben ik er verzot op!

Ze ziet er geweldig uit met haar zwarte kleur en voelt lekker aan. Zelfs als ik haar niet gebruik, raak ik haar soms even aan, alleen maar om de mooie gladde rubberachtige coating voelen.

Deze camera is gewoon leuk! Trek aan het touwtje en daar ga je! Actie is een must, van over straat lopen tot als een debiel rondspringen!

De SuperSampler is de belichaming van de ware betekenis van Lomography’s motto: “Don’t think, just shoot!” (“Eerst schieten, dan denken”) Ik vind het een absolute winnaar!

Verder hebben de lieve mevrouwen en meneren van Lomography de optie om een MiniMovie te maken toegevoegd aan de Homes, zodat je nu je leuke mini-avonturen kan maken met je SuperSampler shots!

Hier zijn een aantal van mijn foto’s, er zijn er nog veel meer die gewoon wachten om op film geknald te worden!

De SuperSampler, de koningin van de multi-lens cameras, is nu verkrijgbaar in blauw. Ze zet 4 achtereenvolgende panorama foto’s op een enkele 35mm foto vol met actie! Zie alle SuperSampler kleuren en versies in onze winkel!

geschreven door explorette op 2011-08-08 in #gear #review #lomography #supersampler #netherlands #multi-lens-camera #nederland #dutch #holland #user-review #requested #nld #recensie #explorette

Meer interessante artikelen