Rock Werchter Festival

De temperatuur stijgt, de bomen worden groen en de muziek komt je tegemoet – het festival seizoen is begonnen!

Mijn lomofestival is Rock Werchter, in België. Het is waarschijnlijk het beste muziek festival in de wereld en het wordt elk jaar populairder. Ik ga er al sinds 1999 naar toe en dit jaar is het de eerste keer dat ik helaas niet kan. De Belgische mensen zijn leuk en de bands nog veel leuker. De line-up van dit festival is altijd beter dan je verwacht. De beste acts die ik er al gezien heb zijn Radiohead, Björk, Tom McRae, Robbie Williams, Placebo, R.E.M., Roxy Music, Sting, Fatboy Slim, Roger Sanchez en ga zo maar door…

Er zijn twee podia op dit festival, dus het is niet zo moeilijk om te kiezen waar je heen gaat. Het festival is altijd het eerste weekend van juli en het duurt vier dagen, van donderdag tot zondag.

http://www.rockwerchter.be

geschreven door plukeenbloem op 2011-06-20 in #places #music #festival #location

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen