Hey, deze foto heb ik ook een keer gemaakt! Deel 1: een foto van iemand die een foto maakt

Heb je wel eens foto gezien en waarbij je dacht: “Hey, ik heb deze foto ook al eens gemaakt!” Dat heb ik dus verschillende keren gehad. Zoals zelfportretten voor een spiegel. Of gebouwen. Of een foto van iemand die een foto maakt. Zoals de foto hieronder…

Deze foto is gemaakt door mijn goede vriend Armin – zie mijn eerste inzending

Heb je ook een gelijkwaardige foto genomen van iemand die een foto maakt? Of wil je er één maken? Post hem dan hier. Ben benieuwd hoe dit uitpakt en of we een galerij van fantastische semi-identieke foto’s kunnen maken!

geschreven door recurving op 2011-06-15 in #nieuws #competition

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen