Violet Visions door Zac Farro met LomoChrome Purple Film

LomoAmigo Zac Farro is terug om zijn nieuwe analoge opnamen van de schilderachtige uitzichten op de westkust te delen, allemaal doordrenkt in paars met de LomoChrome Purple Film. Model Kayla Graninger ging met hem mee op zijn analoge trip@

Model: Kayla Graninger. Foto's door: Zac Farro

Zac is geen onbekende voor Lomography, nadat hij al de Diana F+ uitprobeerde met Lomography films. Dit keer nam hij een rol LomoChrome Purple mee op zijn West Coast reis om een andere sfeer van de zonnige kant vast te leggen. De composities van Zac zijn niet eenvoudig te definiëren omdat hij zichzelf in zijn esthetiek opneemt - een unieke fotografische handtekening. Hoe hij dit doet, is simpelweg trouw zijn aan zichzelf, zonder pretentie.

"Within any media around my art, I really try to be consistent. Whether the clothes, I wear, the film I shoot, the music I make, I want it all to be a reflection of my personality and all derived from the same medium, which hopefully is a reflection of my personality."
Model: Kayla Graninger, Faux Reel. Foto's door: Zac Farro geschoten op onze LomoChrome Purple film.

Net als hoe hij gepassioneerd is met het drummen voor Paramore en voor zijn eigen muzikale streven Halfnoise, neemt Zac film serieus. Hij heeft onlangs zijn fotoboek In Transit uitgebracht. Zac is zeer gepassioneerd door film dat hij een videoclip wijdde aan alle dingen die analoog zijn, zoals te zien in All That Love Is. Net als vinyl als zijn favoriete medium voor muziek luisteren is, kiest hij film voor fotografie.

"Film feels like it’s alive, the grain and the blurriness or even the focus has some sort of moving aspect to me. You can’t replace the character film has."
Model: Kayla Graninger. Foto's door: Zac Farro geschoten op onze LomoChrome Purple film.

Bedankt voor het delen van je coole shots, Zac! Scoor de LomoChrome Purple Film in onzee Online Shop of bezoek een van onze gallery stores.

2020-01-16 #gear #places

LomoChrome Purple Film 100-400 35mm

Deze unieke kleurennegatieffilm transformeert natuurlijke kleuren naar hele nieuwe tinten. Een ode aan de psychedelische infrarood look van de Kodak Aerochrome; deze film beloofd verbluffende fotografische resultaten.

Meer interessante artikelen