New York Comic Con met de Lomo' Instant Square

Elk najaar vindt er een heel speciaal evenement plaats dat bekend staat als New York Comic Con, waar meer dan 250.000 stripboeken- en popcultuurfans uit de hele wereld samenkomen. Lomography USA's eigen Adam Hindi was aanwezig en legde het plezier vast op een Lomo' Instant Square. Check zijn foto's hier!

Door Adam Hindi met de Lomo' Instant Square

De eerste NYCC werd gehouden in 2006 in het Jacob K. Javits Convention Center en wordt daar nog steeds elk jaar gehouden. In 2018 waren er meer dan 250.000 mensen aanwezig.

Adam komt sinds 2010 bij de New York Comic Con, dus dit jaar was zijn 10e keer! Adam heeft ons verteld waarom hij graag bezoekt:

"Voor mij is het een reis door nostalgie - de meeste gebieden brengen me terug naar jongere en meer vrije tijden. Ik denk dat nostalgie echt verkoopt! Buiten de showvloer hebben ze een display voor een aankomende DC Comics-film. Dit jaar was het "Birds of Prey", dus vertoonden ze enkele kostuums uit de film. De showvloer heeft twee grote secties. De ene is meestal anime-gerelateerd en de tweede richt zich op aankomende videogames, evenals de leveranciers. Het is vrij verbazingwekkend om verzamelobjecten te zien die we als kinderen hadden - we zouden gek worden als onze ouders ze voor ons zouden kopen. Diezelfde objecten zijn nu veel geld waard als ze in hun doos worden bewaard. Maar we besloten in plaats daarvan plezier te maken (ik heb geen spijt van mijn beslissing)."
Door Adam Hindi met de Lomo' Instant Square

Veel acteurs, schrijvers, artiesten en andere beroemdheden bezoeken elk jaar New York Comic Con. Enkele van de opmerkelijke gasten van het evenement van dit jaar waren Tom Hiddleston en Paul Rudd. Adam vertelde ons over wie hij dit jaar graag had ontmoet:

"Ik heb Kevin Eastman dit jaar leren kennen, de maker van Teenage Mutant Ninja Turtles. Ik moet zeggen dat het ontmoeten van Tom Hiddleston en alle artiesten van stripboeken zo cool was."
Door Adam Hindi met de Lomo' Instant Square

Volg Adam op Instagram en lees hier meer over de NYCC van volgend jaar.

geschreven door sragomo op 2019-10-25 in #gear #culture #people

Benoemd Product

Lomo'Instant Square Glass

Lomo'Instant Square Glass

De Lomo’Instant Square is 's werelds eerste en enige volledig analoge camera die vierkante Instax foto's schiet. Hiermee je de wereld in een krachtige momentopname vastleggen terwijl het vierkante frame de weg vrij maakt voor wacky composities. Met een 95mm glazen lens (45mm equivalent) en een automatische modus die zorgt voor de juiste belichting, maakt de Lomo'Instant Square het super gemakkelijk om scherpte, perfect belichte snapshots te schieten.

Meer interessante artikelen