Bokeh Beautiful: Satoshi Imamura van THINGS. schiet met de Petzval 55 MKII

Gedurfde en mooie bokeh, fijne details en opvallende kleuren vullen deze reeks foto's van Satoshi Imamura van THINGS.jp. Satoshi nam de nieuwe Petzval 55 mm f/1.7 MKII mee en schoot deze mooie portretten en beelden - we zijn dol op hoe hij foto's heeft gemaakt die gewoon oogverblindend zijn.

© Satoshi Imamura, gemaakt met de Petzval 55 mm f/1.7 MKII Bokeh Control

Met de nieuwste toevoeging aan de Petzval-familie kunnen gebruikers hun opnamen tijdens het fotograferen precies afstemmen met de variabele instellingen. De Petzval 55mm MKII is perfect voor fotografen die iets willen met een beetje meer finesse maar toch beelden willen maken met de kenmerkende Petzval bokeh. Deze portretten van Satoshi laten zien hoe je onschuldig wandelingetje eenvoudig kunt omzetten in een geïmproviseerde fotoshoot. Oh, en hebben we al gezegd dat Satoshi ook een prachtige video heeft gemaakt met de nieuwe Petzval 55mm MKII?

© Satoshi Imamura, gemaakt met de Petzval 55 mm f/1.7 MKII Bokeh Control

De korte maar mooie video van Satoshi showt de nieuwe Petzval 55mm MKII in actie. De videokwaliteit is helder, clean en heeft die fijne bokeh waar Petzval-fans dol op zijn. Zeven verschillende niveaus van bokeh-controle en het dubbele diafragma-systeem stellen fotografen en videografen in staat om de foto te maken zoals zij het willen met hun systeemcamera's. Flexibel, veelzijdig en in staat om elke creatieve taak aan te pakken: de Petzval 55 mm MKII Bokeh Control Art Lens kan je perfecte artistieke metgezel zijn.

© Satoshi Imamura, gemaakt met de Petzval 55 mm f/1.7 MKII Bokeh Control

Ga naar de Online Shop en trakteer jezelf op een Petzval 55 mm f/1.7 MKII Bokeh Control Art Lens!

geschreven door cheeo op 2019-07-07 in #gear #people #places #videos

Meer interessante artikelen