Lomogon Stories: Louis Dazy

In dit hoofdstuk van Lomogon Stories neemt de Franse fotograaf Louis Dazy ons mee met een avondje Parijs stappen met zijn vrienden. We vangen ook een glimp op van korte momenten vastgelegd met het nieuwe Lomogon 2.5/32 Art Lens.

Ik was deze zomer een paar weken terug in Parijs, mijn vrienden en ik kwam erachter dat we naar de kermis van La Concorde moesten gaan - en ik was al jaren niet meer op een kermis geweest. De laatste herinnering die ik heb, is toen ik als kind met mijn ouders meeging, dus dat was al een tijdje geleden.

We dronken een paar drankjes want hey, dat maakt het een beetje leuker. Ik droeg mijn EOS-1 met de Lomogon erop, we kwamen aan precies toen de zon onderging. Ik hou zoveel meer van de nacht, vooral voor het fotograferen, je krijgt al die gloeiende lichten en neons, eigenlijk alles waar ik van houd.

Dan is er deze geur van oprecht plezier, nou ik weet dat er niet zoiets bestaat, maar de mix van suiker en gefrituurde dingen lijkt er een beetje op en je voelt je weer een kind. Ik schoot die avond 3 rollen, we stapten wat, aten gefrituurde dingen en hadden plezier.

Zodra de eerste ritten stopten, gingen we rechtstreeks naar de donkere straten van Parijs en hebben we tot 3 uur 's nachts lopen drinken.


Bezoek Louis' website en Instagram voor meer van zijn werk.

2019-03-18 #lomogon

Meer interessante artikelen