Lomogon Wanderlust Diaries, hoofdstuk 2: Street en urban

Straatfotografie vereist snel denken en spontaan uitlijnen. Met de opwinding en energie die allemaal tegelijk gebeurt, zou het zonde zijn om details te missen. De Lomogon 2.5/32 Art Lens is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen en het perspectief is breed genoeg om de details vast te leggen. Ter inspiratie delen deze Lomogon-shooters hun beste foto's!

Sunny Liu

Straatfotograaf Sunny Liu nodigt ons uit om de verschillende kanten van Hong Kong te bekijken, los van wolkenkrabbers. Zoals blijkt uit zijn kleurrijke foto's, legt de Lomogon 2.5/32 Art Lens de details haarscherp vast.

C.C. Wu

C.C Wu (@ccwu )is een van de meest populaire lomografen in de community. Je hebt zeker zijn subtiel mooie portretten en prachtige straatbeelden voorbij zien komen. Hij pakte de compacte Lomogon 2.5/32 Art Lens voor wat casual shots.

Adam Goldberg

Adam Goldberg is creatief. Niet alleen is hij een veelgeprezen acteur - hij is ook bekend als regisseur, producent, muzikant en fotograaf. Hier probeerde hij de Lomogon 2.5/32 Art Lens uit met de Nikon FM2 voor een snelle shoot.

Everywhere We Shoot

Everywhere We Shoot is een creatief team van man en vrouw Ryan en Garovs Vergara. Hun stijl, zoals ze zeggen, is 'eenvoudig en rauw'. De Lomogon 2.5/32 Art Lens is snel genoeg om te passen bij hun spontane stijl.

Sunsern Poontavee

Je kent hem misschien als @kokakoo, die de afgelopen 7 jaar deel uitmaakt van de Lomography crew. Hij is gevestigd in Thailand en heeft uiteraard veel kennis van fototips en Lomography producten! Voor deze shoot gebruikte hij de Lomogon 2.5/32 Art Lens met een Sony A7.

2019-03-05 #gear #people #lomogon

Opening the door to a new realm in photography and videography, the New Petzval 80.5 mm f/1.9 MKII Art Lens celebrates 180 years of portrait photography. Compatible with Canon EF, Nikon F (d)SLRs, head over to our Kickstarter Campaign now to save up to 35% off on the Petzval 80.5 MKII Art Lens’ final retail price that’s less than $300 USD! But be fast this deal will last less than 24 hours!

Meer interessante artikelen