Het dagelijkse leven met C.C. Wu en de Lomogon 2.5/32 Art Lens

Fotograaf C.C. Wu a.k.a. ccwu is geen onbekende voor de community; hij heeft veel prachtige portretten gemaakt met behulp van verschillende Lomography camera's, -films en -lenzen. Deze keer nam hij deLomogon 2.5/32 Art Lens mee naar Kamakura, zijn favoriete plek in Japan.

“Ik nam de Lomogon mee naar Japan. Ik nam veel opnamen in Kamakura, wat mijn favoriete plek is. Het toont een andere Kamakura in verschillende films. Ik gebruik deze lens ook om mijn dagelijks leven te filmen, inclusief mijn vriendin en mijn kat.”

Vang een glimp op van C.C's Lomogon fotografie in deze video.

C.C Wu vind je op Facebook. Bezoek zijn LomoHome om meer van zijn waanzinnige foto's te zien!

2019-03-02 #gear #videos #lomogon

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen