B L N K D Z Expositie door Andrej Russkovskij

B L N K D Z is een nieuwe expositie van community lid Andrej Russkovskij, in de erstererster Gallery in Berlijn vanaf 6 februari.

Foto's door Andrej Russkovskij

Dit is een selectie van analoge portretten gemaakt in Berlijn van oktober 2017 tot nu, waar de modellen (mensen die je gemakkelijk kunt ontmoeten tijdens je dagelijkse reis naar werk) niet alleen mooie gezichten zijn, maar jonge volwassenen die niet bang zijn om een statement te maken. Ze kunnen verschillende achtergronden, doelen, leeftijden en beroepen hebben, maar ze zijn verenigd door een vergelijkbare dappere, empowererende, diepgaande benadering van het leven, die ongetwijfeld ook mogelijk wordt gemaakt door de stad die ze allemaal thuis noemen: Berlijn.

Foto's door Andrej Russkovskij

Wortelloze en extravagante dromers, eigenwijs en onbevooroordeeld, scherpzinnig, onafhankelijk en lichtelijk narcistisch. Dit zijn de Berlijnse kids in al hun mooie tegenstrijdigheden. Volg de hashtag op Instagram #meettheberlinkids https: //www.instagram.com/explore/tags/meettheberlinkids/

Foto's door Andrej Russkovskij

B L N K D Z
#meettheberlinkids
Analoge foto's door Andrej Russkovskij
6 - 12 februari
Opening: vrijdag 8 februari
erstererster Galerie
Pappelallee 69
10437 Berlin
Facebook Event pagina


Ga voor meer werk van Andrej naar zijn website en Lomohome.

2019-02-04 #nieuws

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen