"Summer Memories" vastgelegd door Solène Ballesta met de Lomo Lubitel 166+

Nadat ze Alison Wheeler fotografeerde met de Lomo Lubitel 166+, vertelde Solène Ballesta dat ze verliefd is geworden op deze analoge middenformaat camera. Voor haar nieuwe serie, "Summer Memories", gaven we haar dus graag een reproductie van de Sovjet camera. Duik even terug naar de zomer met deze foto's van Solène Ballesta met Marion Séclin en Charlotte Issaly. Dit boek verteld het verhaal van een zoete zomer in de Provence:

Alle foto's zijn uit Solène Ballesta's boek "Summer Memories", hier beschikbaar. Voor updates over het werk van Solène Ballesta's ga je naar haar website en volg je haar op Instagram. De modellen zijn ook op Instagram te vinden, onder Marion Séclin en Charlotte Issaly. De kleurenfoto's zijn met een digitale camera geschoten en de zwart-wit beelden met de Lomo Lubitel 166+ en Lomography Lady Grey 400 ISO 120 Film.


De Lomo Lubitel 166+ en Lady Grey 400 Film zijn beschikbaar in onze Online Shop.

geschreven door florinegarcin op 2019-01-22 in #people

Benoemd Product

Lomo Lubitel 166+

Lomo Lubitel 166+

LUBITEL+ IS VOOR LOVERS - De Lubitel+ is simpelweg de camera voor mensen die van het leven houden! De handmatige bediening is gemakkelijk en leuk om te leren. De lichte plastic body maakt het de ideale dagelijkse metgezel. Als een van de laatste camera's met een dubbele lens – en een van de goedkoopste camera's op het gebied van een kwalitatieve middenformaat camera's – is de Lubitel+ van ongelooflijke waarde en een spannend nieuw instrument voor analoge fotografen over de hele wereld.

Meer interessante artikelen