Dagdromen in Hong Kong met de Daguerreotype Achromat Art Lens

Mooi beeld is overal als je weet waar je moet kijken. Lomography Hong Kongs eigen phyllistc weet dit maar al te goed en daarom heeft ze de Daguerreotype Achromat Art Lens meegenomen naar haar favoriete plekken in Hong Kong.

Credits: phyllistc

Het resultaat? Laten we zeggen dat er magie schuilt in het allerdaagse als je de Daguerreotype Achromat bij je hebt. Phyllis maakte dromerige foto's van mensen, plaatsen en andere wonderlijke onderwerpen. We moesten goed kijken om zeker te weten dat het foto's waren en geen olieschilderijen!

Breng de etherische esthetiek van het picturalisme met de Daguerreotype Achromat Art Lenses. Verfraai je foto's met dromerige zachtheid en gebruik de diafragmaplaten om een uniek bokeh te creëren.

Credits: phyllistc

Ga naar onze Online Shop en trakteer jezelf op een Daguerreotype Achromat Art Lens!

geschreven door cheeo op 2018-12-05 in #gear #people #places

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen