Op reis naar Marokko met fotograaf Edwin Chau en Diana Instant Square

Ons superteamlid Edwin Chau is net teruggekeerd naar het Lomography Hong Kong-kantoor na zijn reis naar Marokko. Hij gebruikte de Diana Instant Square om tonnen prachtig landschap over Marokko en de woestijn van de Sahara te vangen. Bekijk zijn foto's en lees wat hij te zeggen heeft over zijn avonturen met onze doos met weelderige lo-fi magie!

Credits: edwinchau

Hoe was je reis naar Marokko? Wat maakte het meeste indruk?

De Sahara-woestijn is een must-see wanneer je naar Marokko gaat. Geelachtige duinen zijn wat we gewoonlijk denken als we over de woestijn praten, maar dat was niet alles wat de Sahara te bieden had - we hebben ook genoten van de beste en onvergetelijke sterrennacht, omdat de woestijn helemaal donker is. We brachten vier dagen door met het verkennen van de Sahara.

Credits: edwinchau

Wat vind je het leukste aan de Diana Instant Square ?

Ik houd van de Diana Instant Square. Hij heeft eenvoudige instellingen en er zijn talloze verschillende lensbijlagen die je kunt gebruiken. Al deze lensbevestigingen zijn superlicht van gewicht, waardoor de Diana Instant Square geweldig is voor op reis!

Credits: edwinchau

Nog tips voor de Diana Instant Square?

Als je een beginnende fotograaf bent, denk ik dat de grootste uitdaging voor jou de instellingen voor het diafragma zijn. Ik stel voor om de camera te gebruiken onder de felle zon met het kleinste diafragma (f/32). Als je dit onder de knie hebt, ben je klaar om de andere instellingen aan te pakken.

Credits: edwinchau

Dank Edwin voor je verhaal. Pre-order de Diana Instant Square en ontvang de funky Lomography Light Painter gratis!

geschreven door joycelau21 op 2018-10-29 in #gear #places

The LomoChrome Metropolis is the first truly new color negative film to be released in years. Following the success and now legendary status of the LomoChrome Purple and LomoChrome Turquoise, this new emulsion will be available in 35 mm, 110, 120, and 16 mm. Drenching your photos in muted colors, poppy contrast, and desaturated tones, this film is dark, grungy, quite unlike anything you've seen before. Back us on Kickstarter and help us usher in a new era in film photography!

Meer interessante artikelen