Doe een beetje gek met de fantastische Fisheye

In de woorden van de grote fotojournalist Robert Capa— "If your pictures aren't good enough, you aren't close enough." Natuurlijk verwijst deze beroemde quote naar de kunst van straatfotografie, maar het kan ook gemakkelijk worden toegepast op fisheye-fotografie.

Credits: darkshadowstalker, roland, tomkiddo, warning, frenchyfyl & plaidleaf

Foto's schieten met de Fisheye No.2 geeft je de kans om het surrealistische te verkennen. Hoe dichterbij je komt, hoe gekker het wordt - neuzen worden groter en figuren worden vervormd. Plots worden de mensen die je kent en de plekken waar je bekend mee bent in een krappe 170-graden cirkel gezogen, alsof je door een kijkgat kijkt naar een soort fantasiewereld. Maar dat is nog maar het begin - je kunt ook experimenteren met de meervoudige belichting modus, verbluffende lichtschilderijen maken en je nachten te verlichten met de bulb-modus.

Credits: workerbee, lonur, dakadev_pui, deprofundis, aleksandrateresa, claudiacouso, weleasewoger72, tracyvmoore & squamy

Binnen of buiten, met of zonder flits, de Fisheye No.2 is een leuke kleine camera die je perspectief in de war maakt. Volg deze Fisheye tricks voor verbluffend foto's!


Klaar voor wat fisheye fun? De Fisheye No.2 Caspian is onze nieuwste editie! Ga naar onze online shop voor meer.

2018-10-26

Benoemd Product

Lomography Fisheye No. 2

Lomography Fisheye No. 2

Bekijk de wereld in 170° met het fabuleuze Fisheye perspectief. Onze Fisheye camera's gebruiken standaard 35mm film. Een ingebouwde flitser zorgt dat je onderwater en 's nachts meer bereik hebt.

Meer interessante artikelen