Monday Moodboard: Ademruimten


Laten we eerlijk zijn, de meesten van ons zijn een slaaf van onze doordeweekse routines - de meeste zitten vast in kantoorcellen achter computerschermen. Betonnen muren, muffe airconditionerlucht of rook die uit voertuigen komt, vormen het decor van ons dagelijks leven. Een erg verstikkende omgeving, als je het ons vraagt. Dus, met dit Maandag Moodboard, raden we je aan om je vitaminehemel in te nemen en een zucht frisse lucht in te ademen. Maak jezelf eerst leeg met stille, lege adempoelen voordat je jezelf opvult met de chaos van het stadsleven.

Credits: spiritfire, montagu, nnlynn, xanthocumulus, richardhall, sexyinred, atropaworkshop, rqlevy, argentic-translation, kohtza, fotobes, ensur, falsedigital & jcasserino

Vergeet niet om je minimalistische, openluchtopnames op je LomoHome te zetten!

geschreven door cielsan op 2018-10-01 in #culture

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen