Purrfect LC-A+ katten

Katten - onvoorspelbare beestjes, nietwaar? Heldere ogen, donzig zacht en schattig. Maar ze kunnen tegelijkertijd ook chagrijnig en ondeugend zijn! Hun stiekeme maar schattige capriolen maken ze geweldige (of moeten we zeggen, pawsome?) onderwerpen voor fotografie. Als je van plan bent om wat foto's te maken, kun je je props beter klaarmaken. Lok ze naar binnen met lege dozen, een bal garen, of zelfs een sprankje kattenkruid..

Credits: orangebird

Om werkelijk charmante foto's te maken, kun je het beste een stukje teruggaan en een paar foto's achter elkaar maken. De meeste katten houden er niet van om lastig gevallen te worden, en wat je ook doet - aai ze niet op hun buik! Als het je huisdier is, dan misschien - misschien misschien - zal jouw kat het toelaten om een beetje dichterbij te komen, en als je geluk hebt, zal het op je schoot springen voor een dutje.

Credits: butchcomer, unknownsoldier, marant69, mateja, npkishi, helhorn, bugs & tomoka_s

Of je kattenvriend binnenshuis in dozen verblijft of buiten in het bedauwde gras buiten rolt, zorg dat je belichting perfect is. De Lomo LC-A+ berekent automatisch de belichting die nodig is. Je kunt zelfs opnamen maken van 0,8 m tot oneindig maken, dus stel de focusafstand van de zone in en veel plezier!

Credits: tomoka_s, gunship, calamity, szzs & mateja

Graaf door je archieven en kijk of er enkele openlijke kattenfoto's zijn die je met ons wilt delen! Upload de leukste kattenshots op je LomoHome en tag ze met #lcacat. Shop je Lomo LC-A+ in inze Online Shop!

2018-09-01

Benoemd Product

Lomo LC-A+

Lomo LC-A+

Word een analoge fotografie pro met de Lomo LC-A familie. Maak foto's met de bekende '35mm Lomografische look'; schimmige vignet, mooie kleuren en verzadiging. De Lomo LC-A is de Russische klassieker met aanpasbare diafragma instellingen. De Lomo LC-A+ heeft extra toegevoegde trucjes zoals multiple exposures, uitgebreid ISO-bereik tot 1600 en een draadontspanner!

Meer interessante artikelen