Dit is de nieuwe Sprocket Rocket Teal 2.0!

Een gedurfd nieuw ontwerp

Het leven is groot en mooi, met verbazingwekkende wendingen op elke hoek. Als een lachend gezicht dat uit een snel rijdende trein gluurt, een zonsondergang die zachtjes onder de horizon dompelt of een veld vol met vrolijke festivalgangers. Leg het allemaal vast met de Sprocket Rocket Teal 2.0 — een kleuren poppin’ groothoekcamera met een whoppin' gezichtsveld van 106°. Laat niets onbelicht en geniet van je herinneringen over de 35mm rol, inclusief sprocketgaatjes!

Foto door purepaty

Oorspronkelijk uitgebracht in 2011, vonden we het hoog tijd dat deze kleurrijke camera een moderne makeover kreeg! Een geweldig stalen kostuum en stijlvolle zilveren draaiknoppen— de Sprocket Rocket Teal 2.0 is klaar en staat te popelen om je leven te vangen van top tot teen in glorieuze analoge stijl.

Foto door nikollum

Een Sprocket Delight

De Sprocket Rocket Teal 2.0 is een regelrechte analoge ambassadeur. Dit is de enige camera ter wereld die is gewijd aan de 35mm filmperforaties. Analoge attitude vormt de kern van de filosofie van de Sprocket Rocket en Lomography. Mis nooit meer een moment, laat nooit een verhaal onverteld en geen film onbelicht.

Foto door frenchyfyl

Punchy Panorama's

Alle geweldige foto's leggen het grotere geheel vast en dat is precies waarom - met zijn unieke panoramische beeldverhouding van 1:3 — de Sprocket Rocket Teal 2.0 zo is gemaakt. Met een superbrede brandpuntsafstand van 30mm heeft deze creatieve camera een schitterend gezichtsveld van 106°. Niet breed genoeg? Geen probleem, gebruik gewoon de terugspoelknoppen om naadloos snaps te combineren en vrijwel eindeloze panorama's te maken.

Foto door ryszardl70

Superverzadigde Meervoudige Belichtingen

Draai aan die glimmende bedieningsknoppen om terug in de tijd te reizen om dromerige scènes samen te voegen en herinneringen te mixen en te matchen met meerdere belichtingen. Laat de Sprocket Rocket Teal 2.0 je foto's verzadigde kleuren geven met een prachtige analoge esthetiek.

Foto door bebopbebop

Wereldwijd verkrijgbaar

Ga voor de Sprocket Rocket Teal 2.0 en maak je klaar vo or een nieuw avontuur. Sla een voorraad 35 mm film om je hongerige nieuwe creatieve metgezel mee te voeden. We kunnen niet wachten om te zien wat voor fantastische meesterwerken je creëert met deze teal droommachine! Upload je foto's op je Lomohome of deel ze op social media met de hashtags #sprocketrocketteal en #heylomography — we kijk er naar uit!


Win de Sprocket Rocket Teal 2.0

Als je klaar bent om je panoramische foto's naar nieuwe hoogten te brengen, ga dan langs onze Instagram Stories om kans te maken op je eigen Sprocket Rocket Teal 2.0! Maak een screenshot van onze post, tag @lomography plus twee van je vrienden en deel dit op je eigen Instagram Stories met #sprocketrocketteal.

Foto door mafiosa

geschreven door sameder op 2018-08-14 in #gear #nieuws

Meer interessante artikelen