Monday Moodboard: Woestijndromen

De zomerhitte maakt het ons bijna onmogelijk om het huis te verlaten. Uitgaan is alsof je op weg gaat naar de zandige heuvels van de woestijn, je zintuigen worden gewist omdat de hitte je overweldigt en de luchtspiegelingen beginnen te verschijnen. Laten we ons letterlijk in de uitgestrekte woestijn verbeelden en onwaarschijnlijke bezienswaardigheden ontdekken zoals die van het Monday Moodboard van deze week.

Credits: satomi, disdis, merveebasturk, ghidini, a_lion, lomonina, peruvianfan, fruchtzwerg_hh, sweetyyydreams & montagu

eb je een aantal zeldzame en unieke woestijnfoto's? Upload ze naar je LomoHome en deel ze met de wereld!

2018-08-06 #culture

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen