Vloeibare gekte— Een Crazy Cocktail Filmsoep Experiment!

Er is niets dat we meer leuk vinden dan het testen van nieuwe experimentele escapades. Daarom hebben we besloten om een gloednieuw alcoholisch avontuur samen te voegen, waar jij en je film van kunnen genieten. Laat de goede tijden vloeien met deze heerlijke Lomography-cocktail voor jou en je rol Lomography Colour Negative film!

Foto door Samuel Eder

Tijd om te mixen!

Ingredienten

  • 4 kopjs zoete thee
  • 3/4 kopje rum
  • 1 kopje gesneden bevroren perziken
  • Een scheutje limoensap

Pak al je verse ingrediënten en giet ze in een beker om die heerlijke smaken te mixen en te proeven. Vervolgens moet je het belangrijkste ingrediënt toevoegen: een rol Lomography Colour Negative film! Voilà — je hebt je Lomography Cocktail gemaakt.

Foto's door Samuel Eder

Niet vergeten! We weten dat deze cocktail heerlijk is, we konden er geen genoeg van krijgen. Maar ongeacht wat je favoriete gif is, als je film zijn alcoholische avontuur heeft beëindigd, vermijd dan het drinken van de overgebleven cocktail.

Laat je film beginnen met kleuren

Geef je busje van 35mm film ongeveer zes uur in het cocktailmengsel. Leun achterover, ontspan en laat die zomerse smaken de smaakpapillen van je film sieren. Als je klaar bent, geef je doorweekte film een goed bad in water voordat je hem opstuurt om te worden ontwikkeld - vergeet niet om het lab te vertellen over je films met zomerse thema's zwemmen.

Foto's door Samuel Eder

We experimenteerden met verschillende weken en vonden dat Lomography Colour Negative film na ongeveer vijf uur weken in het drankje de vlekken krijgt. Hoe langer je je film laat weken, hoe wilder het effect is - dus kijk uit! Laat je verse rol van 35mm shots niet te dronken worden!

Foto door Samuel Eder

Vloeibare gekte

Wacht, wat is er aan de hand, waar komen deze trippy kleuren vandaan? Wanneer Lomography Colour Negative een een voorproefje van dit briljante brouwsel krijgt, begint de emulsie te reageren met de rum, limoensap en zoete thee. De film wordt in essentie verslonden door deze heerlijke stortvloed aan vloeistoffen, die deze kleurt.

Foto's door Samuel Eder

Geen fan van zoete thee? No problemo! Waarom zou je je film niet laten weken in wijn, soep, limonade of iets zuurs? Bekijk onze volledige lijst met vloeibare tipsters. Scoor je rollen Lomography Colour Negative film vandaag nog en ga aan de slag!

geschreven door sameder op 2018-08-08 in #gear #tutorials

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen