Vijf vierkante zwart-witfoto's die ons omver bliezen

Het vergt creativiteit en talent om adembenemende zwart-witfoto's te maken. Het leren om schaduwen en hoogtepunten in balans te brengen, effectief licht te gebruiken en de details naar voren te brengen, zijn essentieel voor tijdloze foto's. We zijn er zeker van dat je zult worden geïnspireerd met deze foto's!

Het loont om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Dit silhouet kwam tevoorschijn uit de duisternis en liep het licht in. Fotograferen in gemengde lichtomstandigheden vereist een hoge ISO-film, waardoor de Lomography Lady Grey 400 120 een goede keuze voor deze foto is. Als je geluk hebt, zal de filmback-up verschijnen en een koele gedetailleerde textuur toevoegen.

Credits: why-yu

2. Ontdek een geheime poort

Soms ligt het perfecte onderwerp precies goed onder je neus. Of, in dit geval, voeten. De verbluffende weerspiegeling van bomen in de plas ziet eruit als een poort naar een geheim bos. De volgende keer dat je op stap bent, hou verrassende scènes als deze in de gaten!

Credits: klawe

3. Monochromatische Mysterie

Hier is licht minimaal maar krachtig, wat resulteert in een ietwat griezelig maar filmisch portret.

Credits: tomkiddo

4. Twee Gezichten

Dit portret van ommunitylid tomkiddo is zes jaar geleden geüpload, maar de populariteit is nog steeds even sterk. Echt een klassieker!

Credits: earlybird

5. Dubbele Visie

Meerdere belichtingen kunnen lastig zijn in zwart-wit, omdat details gemakkelijk kunnen opgaan in een verwarrende puinhoop. Maar deze foto van communitylid goonies bewijst dat het nog steeds mogelijk is om een cool beeld te creëren door simpelweg silhouetten en texturen te koppelen aan een meer gedetailleerd onderwerp.

Credits: goonies

Het is tijd voor JOU om ons te overtuigen met je foto's! Deel je beste zwart-witfoto's op je LomoHome. En vergeet niet om voldoende zwart-witte film in te slaan via onze Online Shop!

2018-08-05

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen