Zomerse Snaps met de Diana Instant Square

Zonnige dagen, middagen op het strand en heerlijk druipend ijs. De zomer is een geweldige tijd om erop uit te trekken en de wereld te verkennen. We zijn op pad gegaan om de zomerzon op te nemen en te fotograferen met onze nieuwste instant speelkameraad, de Diana Instant Square. Blijf rondhangen voor een heerlijke dosis inspiratie en een spoedcursus voor het maken van je eigen zonovergoten zomerschoten.

Foto door Samuel Eder

Get Set. Go!

Zorg ervoor dat je je diafragma hebt ingevoerd voordat je een foto maakt, zodat je je herinneringen kunt vastleggen in het detail dat ze verdienen. Volg de ingebouwde fotografiegids om je foto's als een expert te belichten en vries die fantastische barbecues aan het strand in met verbluffende analoge schoonheid.

Foto's door mirella

Machtige Multiple Exposures

Ben je avontuurlijk? Probeer de modus voor meervoudige belichting om surrealistische scènes samen te voegen. Schakel gewoon de Diana Instant Square op de MX modus en schiet naar hartenlust, schakel dan terug naar de normale modus en zie hoe je creatie tot leven komt in je vingertoppen.

Foto door Samuel Eder

Laat lichtlekken los

Strepen van geel, lichtvlekken en schitterende kleurenuitbarstingen - lichtlekken zijn het hart en de ziel van de originele Diana camera van de jaren 60. Je krijgt dit prachtige effect ook met de Diana Instant Square! Probeer je lens op de zon of andere felle lichten te richten om je kiekjes te voorzien van fantastische fakkels en strepen van onvoorspelbaar licht.

Foto's door Samuel Eder and Lomography

Creatieve Compositie

Regel nummer 1 — neem je camera overal mee naar toe. De Diana Instant Square wil naast je leven, en staat altijd klaar om je leven vast te leggen, ongeacht wie, wat, wanneer, waar of waarom. Maak je Diana Instant Square een verlengstuk van jezelf, draag het overal mee naar toe en geniet van de mooie intimiteiten van het dagelijks leven.

Foto's door Lomography en FRENCHYFYL

Wil je meedoen aan alle lof-fi-actie? Pre-order nu je eigen Diana Instant Square!

geschreven door sameder op 2018-08-01 in #gear #tutorials

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen