Paarse Passie — LomoChrome Purple Film is weer op voorraad!

We hebben hier met ingehouden adem op gewacht— LomoChrome Purple 35mm is terug baby! Als je deze filmemulsie eerder hebt gemist, is dit je kans om een aantal bundels weg te halen voordat de voorraad opraakt. Kijk eens wat deze getalenteerde communityleden hebben gemaakt met onze trippiest, meest psychdelieke film tot nu toe.

Foto's door artripoli_ and ginanhendrickse

Mooie en bizarre foto's maken is net zo eenvoudig als het laden van een rol LomoChrome Purple 35 mm. Deze film opent een wereld van psychedelische tinten - blauw verandert in groen, groen in paars en geel in roze zonder de noodzaak van cross-processing. Bovendien kun je met de veelzijdige ISO-instelling 400 je meesterwerken vastleggen in allerlei verschillende lichtomstandigheden.

Credits: sugarmaplewings, pryashnik & andrejrusskovskij

Deel je foto's op sociale media met de hashtag #heylomography en #lomochromepurple en je kunt je opnamen misschien terugvinden op onze website, in onze nieuwsbrieven of op onze Facebook, Twitter, Instagram or Tumblr!

Credits: smolda, andrejrusskovskij, pryashnik & genevievedoyle931

Enthousiast? Mis je kans niet om deze favoriete cultfilm van duizenden mensen over de hele wereld te leren kennen! Scoor een LomoChrome Purple 35 mm 5-pack ino nze Online Shop en verander deze mooie, bizarre en verbijsterende wereld in een wonderland.

2018-07-29

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen