Diana F+: Licht, Camera, Actie!

Het valt niet te ontkennen dat de Diana F+ is een charmante camera van binnen en van buiten.

De Diana Instant Square laat je genieten van de kenmerkende Diana-uitstraling van verzadigde kleuren en zachte vignettering in één instant-snap. Het zou ons niet verbazen als deze binnenkort ook de spotlights steelt!

The Walking Dead

Een Diana F + in een post-zombie apocalyptische wereld? Waarom niet! Glenn Rhee (gespeeld door Steven Yeun) werd gespot met de Diana F+ Instant Camera tijdens het doen van boodschappen. In de volgende aflevering, zagen we Maggie Greene (Lauren Cohan), opnieuw met de Diana F+ camera.

30 Rock

In deze satirische sitcom gecreëerd door Tina Fey, werd een stereotiepe bebaarde hipster gespot met een Diana F+, die probeerde een foto te maken van een bijna-naakte Tracy Jordan (gespeeld door Tracy Morgan), een B-lijst acteur bekend om zijn onvoorspelbare gedrag.

I Am Number Four

In deze sciencefictionfilm over een buitengewone tiener genaamd John (Alex Pettyfer) die op de vlucht is voor zijn moordende vijanden, maakt de Diana F + een speciale verschijning als een de camera's van zijn vriendin. Het meisje in kwestie is Sarah (Dianna Agron), een studentenfotograaf die film gebruikt.

Beeld via daforl

Irre sind männlich

Last but not least, de Diana F + maakte ook een verschijning in deze komische film over twee vrienden die deelnemen aan een groepstherapie met de bedoeling om vrouwen te ontmoeten.

Beeld via @lisaundso

Jurassic World

Jurrasic World is het verhaal van een fictief dinosauruspark en het avontuur dat zich ontvouwt wanneer de mens de wilde wezens probeert te temmen. In de film bezoekt Gray Mitchell het park en documenteert zijn avonturen met Lomography's eigen Diana Mini!


Check onze Online Shop en kies je favoriet — de Diana F+, Diana Mini, Diana Baby of de gloednieuwe Diana Instant Square!

2018-07-20

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen