Diana F+: Licht, Camera, Actie!

Het valt niet te ontkennen dat de Diana F+ is een charmante camera van binnen en van buiten.

De Diana Instant Square laat je genieten van de kenmerkende Diana-uitstraling van verzadigde kleuren en zachte vignettering in één instant-snap. Het zou ons niet verbazen als deze binnenkort ook de spotlights steelt!

The Walking Dead

Een Diana F + in een post-zombie apocalyptische wereld? Waarom niet! Glenn Rhee (gespeeld door Steven Yeun) werd gespot met de Diana F+ Instant Camera tijdens het doen van boodschappen. In de volgende aflevering, zagen we Maggie Greene (Lauren Cohan), opnieuw met de Diana F+ camera.

30 Rock

In deze satirische sitcom gecreëerd door Tina Fey, werd een stereotiepe bebaarde hipster gespot met een Diana F+, die probeerde een foto te maken van een bijna-naakte Tracy Jordan (gespeeld door Tracy Morgan), een B-lijst acteur bekend om zijn onvoorspelbare gedrag.

I Am Number Four

In deze sciencefictionfilm over een buitengewone tiener genaamd John (Alex Pettyfer) die op de vlucht is voor zijn moordende vijanden, maakt de Diana F + een speciale verschijning als een de camera's van zijn vriendin. Het meisje in kwestie is Sarah (Dianna Agron), een studentenfotograaf die film gebruikt.

Beeld via daforl

Irre sind männlich

Last but not least, de Diana F + maakte ook een verschijning in deze komische film over twee vrienden die deelnemen aan een groepstherapie met de bedoeling om vrouwen te ontmoeten.

Beeld via @lisaundso

Jurassic World

Jurrasic World is het verhaal van een fictief dinosauruspark en het avontuur dat zich ontvouwt wanneer de mens de wilde wezens probeert te temmen. In de film bezoekt Gray Mitchell het park en documenteert zijn avonturen met Lomography's eigen Diana Mini!


Check onze Online Shop en kies je favoriet — de Diana F+, Diana Mini, Diana Baby of de gloednieuwe Diana Instant Square!

2018-07-20

Meer interessante artikelen

 • Hong Kong's Pâtissier Heidi met de Lomo'Instant Square

  2017-09-23 #people
  Hong Kong's Pâtissier Heidi met de Lomo'Instant Square

  Heidi is de bakker van de bakkerij "Sparks and Cakes" in Hong Kong. Ze geeft elke taart een sprankeling, dat de schoonheid van een vluchtig moment impliceert. Lees meer over haar verhaal en geniet van de foto's die ze met onze nieuwste Lomo'Instant Square heeft gemaakt!

 • Lydia Trappenberg: Portretten met de Petzval 85 Art Lens

  2017-11-08 #people
  Lydia Trappenberg: Portretten met de Petzval 85 Art Lens

  Fotograaf Lydia Trappenberg heeft gewerkt voor bedrijven als Thistle Magazine, Stern en NEON. Ze heeft het talent om droomfoto's te maken met een mix van film en digitaal. We gaven haar de Petzval 85 Art Lens om het zachte bokeh-effect op haar prachtige portretten uit te testen.

 • LomoAmigo Kelly ging naar Amerika met de Lomo'Instant Automat

  geschreven door anna-lomo op 2017-12-08 in
  LomoAmigo Kelly ging naar Amerika met de Lomo'Instant Automat

  Kun je wel wat zonnestralen gebruiken? Ontmoet dan onze nieuwste amigo Kelly Nederlof: ze nam de Lomo'Instant Automat mee naar Los Angeles en Palm Spring en schoot daar een aantal geweldige instant foto's met fijne kleuren en prachtig licht. Check het interview en haar foto's hier!

 • Shop Nieuws

  Lomography X-Pro 16mm Motion Film

  Lomography X-Pro 16mm Motion Film

  De nieuwste exclusieve 16mm van de Lomography Film Familie, speciaal voor experimentele filmmakers! De Lomography X-Pro 16mm Motion Film is nu in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar in de Online Shop en alle Gallery Stores.

 • Rilan schiet analoge snapshots met de La Sardina

  geschreven door anna-lomo op 2017-09-12 in #videos
  Rilan schiet analoge snapshots met de La Sardina

  Rilan, je weet wel, die ene met die geweldige stem en die van ieder optreden een feestje maakt. Na het zien van zijn videoclip met 'Walking on Fire' wisten we gelijk dat we hem een Lomography camera uit wilden laten testen. Check het interview en de resultaten hier!

 • Barts Boekje en de Diana F+

  geschreven door anna-lomo op 2017-12-29 in
  Barts Boekje en de Diana F+

  Met Barts Boekje verzamelt Maartje de leukste adresjes ter hele wereld van zowel nieuwe hippe plekken maar ook classic vakantiebestemmingen. Hoog tijd om haar een Diana F+ mee op reis te geven! Check het interview en de resultaten hier.

 • 10 tekenen dat je een Lomograaf bent

  2017-12-10 #culture
  10 tekenen dat je een Lomograaf bent

  Kijken mensen vaak naar de camera die om je nek hangt? Vindt je fotograaf-vriend-met-de-high-tech-en-specs dat je foto's "raar" zijn en dat je levensstijl wat "verwarrend" is? Verwar je veel mensen - in het algemeen? Gefeliciteerd, maat, er is een grote kans dat je een Lomograaf bent.

 • Shop Nieuws

  Sale: Lomofolio tas

  Sale: Lomofolio tas

  Eenvoud is troef, dat is wat de Lomofolio tas maar weer eens bevestigd. Deze functionele, chique tas gemaakt van uitzonderlijk zacht Nappa leer is waterafstotend en heeft een handige ritssluiting. Nu in de Sale!

 • Er is groot Lomografisch nieuws onderweg... Hint 1

  geschreven door ellakoppensteiner op 2017-08-22 in #nieuws
  Er is groot Lomografisch nieuws onderweg... Hint 1

  Heb je het al gehoord? Er gaan geruchten dat we bezig zijn met een gloednieuw, enorm project - en hoe!

 • Fotograferen als een picturalist met de Petzval 85 Art Lens

  2018-05-12 #gear
  Fotograferen als een picturalist met de Petzval 85 Art Lens

  Een goed advies dat elke portrettist moet onthouden, is dat de beste portretten expressief en dramatisch zijn. Word een pictorialist met de Petzval 85 Art Lens en maak van elk gezicht een muze van kunst.

 • Tipster: Maximaliseer je Instants! (Deel 1)

  2017-09-01 #tutorials
  Tipster: Maximaliseer je Instants! (Deel 1)

  Instant fotografie is om van te houden. Het idee dat een foto zich in je handpalm ontwikkelt is geweldig en spannend, maar dat is nog maar het begin. Wat je daarna doet met je instant foto's maakt het nog leuker!

 • Shop Nieuws

  Kies je Lomography tas!

  Kies je Lomography tas!

  Iets nodig om je spullen veilig en trots in op te bergen of mee te nemen? Een geweldige selectie van Lomography tassen zijn momenteel in de sale! Kies vandaag nog je favoriet.

 • Grenzeloos: Ian Treherne, de dove & blinde fotograaf

  2017-11-17 #people #videos
  Grenzeloos: Ian Treherne, de dove & blinde fotograaf

  Fotograaf Ian Treherne bewijst dat gehandicapt zijn geen belemmering is om een succesvol kunstenaar te zijn. Ondanks dat hij doof en blind is, heeft hij geleerd portretten te maken net als elke andere professional.

 • Diana Stories: De meest memorabele foto's

  2018-06-04 #gear
  Diana Stories: De meest memorabele foto's

  De Diana F+ is meer dan alleen een retro-camera — het is een bewaker van levensveranderende momenten. In deze speciale feature kijken Lomographers terug op hun meest memorabele snapshots die zijn vastgelegd met onze lo-fi charmeur.

 • Instant fotografie: toen en nu

  2017-09-07 #nieuws
  Instant fotografie: toen en nu

  Instant fotografie heeft een lange weg afgelegd, en het is nog steeds even leuk. De wereld van instant bloeit met geweldige ontwikkelingen om instant fotografie fris en fruitig te houden.