Walking on the Wild Side — Surrealistische foto's met de Diana F+

Absurd, raar, tegenstrijdig, droomachtig - dit zijn maar een paar woorden die kunnen worden gebruikt om het surrealisme te beschrijven. In tegenstelling tot wat veel mensen denken dat het alleen in schilderijen en visuele media te vinden is, is de kunststroming wijdverbreid. Schrijvers, beeldhouwers, uitvoerders en fotografen omarmen ook het surrealisme als onderdeel van hun creatieve werk.

Credits: satomi

Surrealistische inspiratie is bijna overal te vinden. Met de juiste visuele elementen, effecten en cameratechnieken kan iedereen het leven opnieuw bekijken en dromen en hallucinaties toevoegen aan de mix. Het verbreken van de werkelijkheid kan net zo eenvoudig zijn als het raken van de sluiter. De Diana F+ —met zijn geliefde dromerige esthetiek — leent zich voor de surrealistische stijl. Je kunt illusies oproepen, hyperrealistische montages maken en elementen naast elkaar plaatsen om je surrealistische mijmeringen te volgen.

Credits: lawypop, sirio174, azurblue, roman_sekatsky & paramir

Het zit in het DNA van de Diana F+ om raar en speels te zijn. Met haar prachtig betoverende charme en onvoorspelbare lichtlekken, laat de Diana F+ je los van conventionele, fotografische vormen. Het surrealisme is vloeiend van vorm - het is onconventioneel, onbewust, irrationeel. Dat maakt het tot een krachtig hulpmiddel voor zelfexpressie. En het experimentele karakter van de Diana F+ geeft je alleen meer redenen om het te proberen.

Credits: minilidia, mephisto19, gotoarizona, erika-pellicci & kpopbug

Laat de Breton, Miro, Dali, Magritte of Kahlo in jezelf los. Scoor je Diana F+ in de Online Shop!

2018-07-16 #gear

Benoemd Product

Lomography Diana F+

Lomography Diana F+

Schiet tijdloze en dramatische foto's op 120 film met de Diana F+. Creëer prachtige soft-focus beelden en experimenteer met verschillende lenzen of zelfs een instant back voor extra effecten en flexibiliteit.

Meer interessante artikelen