Simpele ideeën voor awesome Diana F+ portretten

Met meer dan 200 verschillende opnamemogelijkheden is het geen geheim dat de Diana F+ een creatieve multitasker is.Afgezien van het klassieke vierkante formaat, kun je verschillende lenzen en accessoires gebruiken om je foto's nog scherper te maken. Tijd voor wat Diana F+ fun!

Texturen en lagen

Dubbele belichtingen maken met de Diana F+ is super makkelijk — je draait gewoon de film niet door! Natuurlijke structuren zoals bomen, bloembollenvelden of wolkenclusters geven je vierkante portretten meteen een artistiek tintje.

Credits: minilidia, cpolpa & janez

Maskeer het

Maak je eigen masker om de kleur van je foto's volledig te veranderen. Deze techniek door Community member buckshot leert je hoe je er een kunt maken met ongebruikte kleurengelfilters. Je kunt dit type papier ook knippen passen op je Diana F+ en er vervolgens op tekenen met gekleurde markeringen.

Credits: edithnine, buckshot & lawypop

Plastic vervormingen

Hier is nog een andere simpele techniek voor vervormde Diana F+ shots. Een eenvoudig stuk plastic kan je vierkante shots transformeren tot surrealistische shots. Deze populaire tipster door shoujoai geeft een gevoel van onderwater zijn.

Als je je een beetje gek voelt, volg dan de voetsporen van Community member mephisto19 en rek een stukje plastic voor je gezicht om vreemde vervormingen te krijgen!

Credits: mephisto19

Scoor je Diana F+ in onze Online Shop of een van onze Gallery Stores!

2018-07-12 #gear

Meer interessante artikelen