Schakelen tussen vierkante scènes met de Diana F+

De Diana F+ is de koningin van veelzijdigheid in combinatie met accessoires. Vandaag concentreren we ons op de verschillende manieren om je vierkante perspectieven te veranderen.

Credits: jennson

Vang elk detail

Voor kop-draaiende beelden vereisen sommige onderwerpen een breed perspectief: een uitgestrekte zee, een uitgestrekt veld, een straatshot of het verdwijnpunt van een architecturale structuur. Dit is waar de Diana F+ 38mm Superwide Lens van pas komt. Bevestig 'm aan je Diana F+ en zie een breder beeld, met alle details op één toffe vierkante foto.

Credits: moodification, adash, lomography, erikamentari, fivedayforecast, joseman & warning

Creëer een zachtere uitstraling

De Diana F+, met stralende kleuren, humeurige vignettering en een zacht gefocuste look, transformeert foto's in droomachtige scènes. Als je het effect wilt verzachten en het vignet wilt verbeteren, zal de Diana F+ 110mm Telephoto Lens je helpen.

Credits: jennson, anarchy, ihave2pillows & disdis

Kom dichterbij

Ga een beetje dichter bij je onderwerp staan met de Diana F+ 55mm Wide and Close-Up Lenses! Ze zijn perfect voor het maken van intieme portretten en het vastleggen van ingewikkelde details.

Credits: negativopositivo, moodification, megzeazez, jahwil, marie1706, heavenkot & lomography

Schiet een cirkel in een vierkant

Als je een 180° uitzicht wilt met hetzelfde stralende effect waar de Diana F+ om bekend staat, bevestig je de Diana F+ 20 mm Fisheye Lens en maak prachtige cirkelvormige afbeeldingen in één vierkante foto.

Credits: iactivism, xabimetal_13, cla_baesso, patrix & carolinep008

2018-06-14 #gear

Meer interessante artikelen