Nieuwe instant camera — Dit is de Diana Instant Square!

Laat de verwachtingen achterwege en laat de Diana Instant Square je frame vullen met onvoorspelbare schoonheid. Er is geen re-take, geen post-productie — je maakt de foto en seconden later heb je een prachtige foto met sterke, verzadigde kleuren en zachte, humeurige vignettering in je handen. Geïnspireerd door de originele Diana camera uit de jaren 80 in middenformaat, straalt de Diana Instant Square lo-fi liefde uit.

Experimenteer met onbeperkte lange en meerdere belichtingen en verlicht je wereld met een hot-shoe flits voor nog meer artistieke opties. Krijg een compleet nieuwe kijk op je omgeving door een van de verwisselbare lenzen die voor de Diana F+ zijn ontworpen, te bevestigen: een telelens van 110mm, een glazen lens van 75mm, een fisheye lens van 20mm, een 38mm supergroothoeklens en een 55mm groothoeklens die zelfs wordt geleverd met een close-upaccessoire. Je kunt zelfs alle bestaande lensbevestigingen, lensfilters en de Splitzer voor de Lomo'Instant Square Glass gebruiken! Pas handmatig het diafragma en de focus aan en schakel tussen twee sluitertijden om een uniek frame te maken. Kijk door de zoeker, of maak hem los en schiet vanuit de heup. Durf te vertrouwen op je instincten. Mooie dingen zullen gebeuren!

Foto's door Mitchell Wojcik, Nick Collingwood, Phyllis Chan en Samuel Eder.

Het leven zit vol verrassingsontmoetingen, spontane avonturen en buitengewone ervaringen. Je bent onvoorspelbaar. Dat is de Diana ook. Ga nu naar Kickstarter om tot 35% te besparen op onze gloednieuwe instant camera en vele creatieve fotografie-items!

Life is full of surprise encounters, spontaneous adventures and extraordinary experiences. You’re unpredictable. So is the Diana. Choose the classic or the special edition and head over to Kickstarter now to save up to 35% on our brand new instant camera and tons of creative photography essentials!

2018-06-20 #gear #nieuws

Meer interessante artikelen