Gloednieuw Mystery Product — Hint #2

Er zijn nog maar een paar korte dagen te gaan totdat we ons gloednieuwe product onthullen, dus geven we je nog een laatste aanwijzing .

Een aantal lucky Lomografen hebben een voorproefje gekregen van ons gloednieuwe product. Bekijk de video en kijk of je erachter kunt komen waar ze het over hebben!

Denk je dat je weet wat we zullen lanceren op 20 juni 2018? Vergelijk je ideeën met andere creatieven in de comments en mis de grote onthulling niet!

2018-06-18 #gear #nieuws #videos #lomojune20

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen