Dit is de nieuwe Lomo'Instant Automat Riviera!

De zon komt op en strekt zich uit over de geplaveide straten van Saint-Tropez. Je drinkt je laatste slokje koffie en dwaalt naar het strand. Een zachte zeebries waait zachtjes door je haar en de boten in de haven schommelen lichtjes op hun ligplaats. Het is zomer. Het is een nieuwe dag. Alles is mogelijk.

Onze gloednieuwe instant innovatie komt in een door de oceaan geïnspireerde, met linnen bekleed ontwerp en is compleet met een scala aan sierlijke duikers die doen denken aan de prachtige kustlijn van de Middellandse Zee. En met dezelfde fantastische functies als zijn populaire voorgangers, zorgt deze geavanceerde automatische instant camera voor perfecte plaatjes.

De Lomo’Instant Automat Riviera beschikt over een intuïtief zonefocus-systeem en een geavanceerde automatische modus die de sluitertijd, het diafragma en de flits voor je aanpast. De lensdop kan ook als ontspanknop afstandsbediening worden gebruikt, zodat je schitterende groepsfoto's kunt maken of een schokvrije lange belichtingstijd van maximaal 5 meter kunt bereiken.

Foto's door The Smoking Guns en kumiko_hisa

Voeg een scheutje kleur toe met de gelfilters, gebruik de modus voor lange belichting om warme zomeravonden vast te leggen en de ingebouwde spiegel voor perfecte selfies. Upgrade naar een Combo-pakket en speel rond met groothoek-, fisheye- en close-up lensaccessoires, of experimenteer met de Splitzer.

Perfect voor beginners die instant fotografie testen, en ervaren analoge shooters die hun weg zoeken naar verblindende beelden, de Lomo’Instant Automat Riviera is de ideale creatieve metgezel om zomerplezier, superscherpe zonsondergangen en perfecte portretten bij het zwembad vast te leggen.

Foto door 007-0815-styler en gnardell

Maak dit seizoen een creatieve plons en bestel je Lomo’Instant Automat Riviera in de Online Shop!

Foto door pearlgirl77

2018-06-14 #gear

Meer interessante artikelen