Spectaculaire landschappen met de Lubitel 166+

Ben je klaar om je analoge capriolen naar een hoger niveau te tillen? Ga van 35mm tot middenformaat met de Lubitel 166+! Een revival van een Russische klassieker - deze krachtpatser van een camera laat je gemakkelijk overschakelen van 35mm naar 120 film. Het is ideaal voor het vastleggen van adembenemende landschappen.

Credits: janko-unchained

Schilderachtige wolken

Landschappen hoeven zich niet altijd op het terrein zelf te concentreren. Bewonder de lucht en wijs de Lubitel 166+ naar boven. Leg rijke wolkenformaties vast, prachtige zonsondergangen en leg het alles-is-mogelijk-gevoel vast dat het wijd open universum je geeft. Experimenteer met de verschillende handmatige diafragmaopeningen van de Lubitel (f4.5, f5.6, f8, f11, f16 en f22) en sluitertijden (1/250, 1/125, 1/60, 1/30, 1/15 en Bulb) om precies de juiste hoeveelheid licht op jw foto te krijgen - of het nu 5 uur 's nachts of' s middags in de stralende zo is.

Credits: qrro, kleeblatt, sandravo & bravopires

Sublieme vlakten

Volg de horizon met je camera en omvatten de natuurlijke details die een kust, een boerderijveld of een rechte vlakte te bieden heeft. Vlaktes scheppen een prachtige compositieharmonie in je foto, wat betekent dat je veel elementen kunt opnemen met behoud van balans en eenvoud in je frame. De Lubitel 166+ heeft een intuïtief en veelzijdig zonefocussysteem dat superscherpe opnamen van 0,8m, 1,5m, 4m en oneindig met gemak maakt. Het is een middelgrote camera die breed genoeg is om alle details vast te leggen.

Credits: chippo, vici & kdstevens

Majestueus terein

Bij het maken van prachtige landschappen zoals bergen en heuvels, wil je vormen, bochten en lijnen benadrukken om een prachtig dynamische compositie te creëren. Je kunt ook voor surrealistisch gaan door jeLubitel 166+ met onze LomoChome Purple XR 100-400 120 te laden. Het is alles wat je nodig hebt om het kleurenspectrum op te schudden door je opnamen in rijke paarse tinten te laten doordringen.

Credits: jennson, 5thdimension & erikagrendel

Hervind je passie voor film met de Lubitel 166+, verkrijgbaar in onze Online Shop en Gallery Stores.

2018-06-02 #gear

Benoemd Product

Lomo Lubitel 166+

Lomo Lubitel 166+

LUBITEL+ IS VOOR LOVERS - De Lubitel+ is simpelweg de camera voor mensen die van het leven houden! De handmatige bediening is gemakkelijk en leuk om te leren. De lichte plastic body maakt het de ideale dagelijkse metgezel. Als een van de laatste camera's met een dubbele lens – en een van de goedkoopste camera's op het gebied van een kwalitatieve middenformaat camera's – is de Lubitel+ van ongelooflijke waarde en een spannend nieuw instrument voor analoge fotografen over de hele wereld.

Meer interessante artikelen