Hoxton x Lomography: Diana F+ workshop in Amsterdam

Zin in een creatieve middag? Doe zondag 8 juli mee aan onze Diana F+ workshop in het Hoxton te Amsterdam - koop hier je ticket!

Credits: dogma & grazie

De Lomography Diana F+ camera is een getrouwe reproductie van de cult Diana camera uit 1960 - beroemd om de lo-fi, kleurrijke en dromerige foto's. Tijd om de Diana beter te leren kennen! Wanneer gebruik je de ‘N’ knop en wanneer ‘B’ knop? Hoe schiet je twee foto’s over elkaar? Wij gaan je helpen. Tijdens deze workshop leren wij je precies hoe je met onze koningin om moet gaan. Wij vertellen je wat ze allemaal kan en na twee uurtjes loop je de deur uit als een echte lomograaf.

We beginnen met een kop koffie en een presentatie in het prachtige Hoxton hotel in Amsterdam. Vervolgens zullen we de camera's laden met een rolletje 120 film en is het tijd om naar buiten te gaan! Laat je inspireren rond de Amsterdamse grachten; wat ons betreft de perfecte plek voor dromerige Diana beelden. Na afloop keren we terug in The Hoxton en kan je je rolletje bij ons inleveren. Wij zullen deze ontwikkelen bij ons LomoLab zodat je een paar dagen later een downloadlink van je foto's per mail ontvangt!

Credits: danielnegreiros, atria007 & satomi

Wanneer: Zondag 8 juli om 13.00u. We zullen ongeveer rond 15.00u klaar zijn.
Waar: The Hoxton, Herengracht 255, 1016BJ Amsterdam
Kosten: EUR 35,00 per deelnemer. Je krijgt een gratis leencamera, 1 filmrolletje en nadien een downloadlink voor je foto’s. Koop hier je ticket!

Voor meer info check je de Hoxton website.

We hopen je 8 juli te zien!

geschreven door anna-lomo op 2018-05-23 in

Meer interessante artikelen