Zomerfestivals met de Fisheye 2

Ongeacht welk festival, carnaval of openluchtevenement je van plan bent deze zomer te bezoeken, je wilt de actie vastleggen met een vleugje creatieve uitbarsting. Hier zullen we je laten zien waarom de Fisheye 2 de perfecte camera voor je is.

De Fisheye 2 is licht, robuust en klein genoeg om in je tas te stoppen zonder dat het je in de weg zit. Je krijgt veel ruimte om als een dwaas te dansen.

Deze camera neemt een 170 graden beeld van de wereld, wat betekent dat je afbeeldingen vol dramatische perspectieven zult krijgen. We raden aan super-close te gaan voor overdreven perspectieven en ook verschillende hoeken te proberen. Probeer te fotograferen op de vloer, ondersteboven of hogerop. Hoe vreemder hoe beter!

Foto 2 door mini-warning, Foto 3 door goldie

Om een of andere reden zien dieren er fantastisch uit op de Fisheye 2 camera. Zoek een koe, een schaap of een lokale hond en maak een portret van dichtbij.

Foto 3 door erikagrendel, Foto 4 door jeansman

De Fisheye 2 heeft een handige kleine MX-knop voor dubbele belichtingen. Neem gewoon een foto, schuif de MX-knop naar links en maak een foto van bovenaf. Zodra je met deze functie hebt geëxperimenteerd, zul je je de eindeloze mogelijkheden die er zijn ontdekken om vreemde en prachtige beelden te creëren.

Geniet van de zomer!
---

Check de Lomography Online Shop voor wat fijne Fisheye deals! Ontvang een gratis Fisheye 110 camera, lederen cameratas, Circle Cutter en een selectie van Lomography stationary bij elke Fisheye No. 1! Deze deal vervalt op 27.05.18.

2018-05-25 #gear

Benoemd Product

Lomography Fisheye No. 2

Lomography Fisheye No. 2

Bekijk de wereld in 170° met het fabuleuze Fisheye perspectief. Onze Fisheye camera's gebruiken standaard 35mm film. Een ingebouwde flitser zorgt dat je onderwater en 's nachts meer bereik hebt.

Meer interessante artikelen