De kunst van de Supersampler

Het is eenvoudig, rechtlijnig en superleuk. Met het trekken aan de ripcord maakt de Supersampler vier opeenvolgende opnamen op één foto. Het is een coole camera voor iedereen en iedereen van alle leeftijden!

Credits: rjk_89

De Supersampler heeft geen batterijen nodig en heeft geen flitser, dus zorg ervoor dat je fotografeert in fel zonlicht. Hij is licht van gewicht, past in de palm van je hand en is zeer onderhoudsarm, waardoor hij de perfecte partner is voor avonturen vol actie. Deze camera met vier lenzen heeft geen zoeker dus richt de camera gewoon op je onderwerp, trek aan het koor en voila! Je hebt zojuist een foto gemaakt! Spannend, toch? Er zijn twee snelheden beschikbaar - Slow (4 foto's in 2 seconden =. 50sec / foto) of Fast (4 foto's in 0,2 seconden = 0,05 sec / foto).

Credits: saidseni, japsix, maneke, panelomo, henc & tomkiddo

Dus hoe beheers je de kunst van de Supersampler? Het is vrij eenvoudig, echt waar. Vraag je onderwerp om stil te blijven en doe dan een snelle beweging terwijl je aan de ripcord trekt. Je krijgt de beste resultaten wanneer je onderwerp in beweging is! Probeer te springen, met je arm te zwaaien, je heup te schudden of een reeks gezichtsuitdrukkingen te trekken.

Credits: little_porcelain, laiba, bloomchen & kingnate

Omdat het een zon-loving camera is, produceert de cross-verwerkte diafilm de diepste verzadiging en de ultra-levendige kleuren. Natuurlijk kun je ook Kleurennegatief, Redscale en zelfs Zwart-wit gebruiken.

Credits: jbleick, steamyandor, akabee & juliashropshire

Ga voor Supersampler fun vandaag. Bestel nu in de Online Shop of een van onze Gallery Stores!

2018-05-20

Meer interessante artikelen