De Kodachrome film

Nostalgie en familie vormen de kern van het nieuwe aanbod van Netflix, Kodachrome. De nieuwe film met in de hoofdrol acteurs Ed Harris, Jason Sudeikis en Elizabeth Olsen troffen het populaire platform slechts 20 april.

Poster voor Kodachrome

Er is maar één lab in de wereld dat Kodachrome film nog steeds verwerkt - Dwayne's Photo in Parsons, Kansas - en dat is waar deze film moet eindigen. Er is echter meer in de film dan alleen de bestemming. Kodachrome volgt het verhaal van een vervreemde vader en zoon die uiteindelijk worden samengebracht door filmfotografie. Benjamin Ryder (gespeeld door Harris) is een gevierde fotograaf die veel (misschien te veel) heeft opgeofferd voor zijn carrière, inclusief zijn relatie met zijn zoon, Matt (Sudeikis.) Zoe (Olsen) verschijnt een dag op Matt's drempel en vraagt hem om een lift om zijn vader naar Dwayne's Photo te brengen om zijn laatste Kodachrome-rollen te laten ontwikkelen. De roadtrip kan beginnen.

Trailer screenshots via de Kodachrome media kit

De personages ontdekken onderweg iets nieuws over elkaar en zichzelf. Het is de reis die ertoe doet en nostalgie begint met de geweldige soundtrack en openhartige momenten. Sommige momenten raken elkaar terwijl sommige je gewoon laten lachen - een formule voor het genre drama-comedy waar elke filmganger achter kan komen.

Kodachrome trailer

De legendarische emulsie werd in 2010 door Kodak onderbroken, tot grote droefheid van fotografen over de hele wereld. Deze film biedt een terugblik op een geliefd tijdperk en de vele herinneringen die daarbij kwamen kijken. De film is opgenomen op Kodak Vision 35mm film en zoals ze het uitdrukten - "Al het andere zou cinematically ironisch zijn geweest." We hadden het niet beter kunnen zeggen.

Kodachrome
Geregisseerd door Mark Raso
Geschreven door Jonathan Topper
Gebaseerd op het artikel For Kodachrome Fans, Road Ends At Photo Lab In Kansas
door A.G. Sulzberger, gepubliceerd in de New York Times

geschreven door cheeo op 2018-05-30 in #culture #nieuws #videos

Meer interessante artikelen