Creëer een wondere wereld van landschappen met de Sprocket Rocket

Waar je ook naartoe gaat, landschapsfoto's wachten op je. Ze liggen op de loer voor de avonturier die de tijd neemt om het uitzicht te waarderen. Jij kunt die avonturier zijn! Adem gewoon alles in en gebruik een camera die je dat oh zo zoete panoramische beeld kan geven. De Sprocket Rocket biedt een fantastische panoramische rit met elke filmrol.

Credits: hodachrome

Kom maar op met die kleuren

Sommige uitzichten zijn gewoon beter in kleur. Verf een wereld van prachtige skylines, majestueuze bergen en kleurrijke structuren met behulp van de Sprocket Rocket. De groothoeklens kan alle schoonheid in één keer vastleggen!

Credits: fisheyemary, ryszardl70 & dida

Zwart en wit

Er is een tijd voor kleur en er is tijd voor zwart-wit. De Sprocket Rocket kan beide kanten op. Ga voor zwart-wit als je je extra humeurig voelt of als de foto erom vraagt. Deze filmkeuze is perfect voor nachtelijke opnamen en momenten die een dramatische behandeling nodig hebben.

Credits: mafiosa, kevinhodur & crevans27

Via la dia!

Ga je voor kleur? Kies een voor diafilm! Diafilms zijn de perfecte manier om een aantal opvallende kleuren en effecten aan je landschappen toe te voegen. De Sprocket Rocket is geschikt voor je verlangen naar super verzadigde opnamen en opmerkelijke vignetten! Laat cross-processing je beste vriend zijn.

Credits: blueskyandhardrock & ryszardl70

Zonovergoten kleuren

Als je een beetje experimenteel bent, probeer dan eens landschappen te fotograferen met Lomography Redscale film. Het is een manier om dingen op te schudden, esthetisch en technisch. Je kunt kiezen voor kant-en-klare highscale films of het zelf doen. Het is jouw beeld, own it!

Credits: ryszardl70, cryboy & fisheyemary

Show je Sprockets

Afgezien van zijn groothoeklens is de Sprocket Rocket ook beroemd om zijn vermogen om de sprocketgaatjes bloot te leggen in de foto. Gebruik die functie in je voordeel! Introduceer dit effect in je landschappen om een look te creëren die overduidelijk analoog is.

Credits: purepaty, frenchyfyl & oskar73

Kies je favoriet in de Online Shop en deel je resultaten met onze 1 miljoen sterke community!

geschreven door cheeo op 2018-05-29 in #gear

Benoemd Product

Lomography Sprocket Rocket

Lomography Sprocket Rocket

Een camera gewijd aan die leuke analoge sprocketgaatjes. De SprocketRocket heeft een super-groothoeklens die moeiteloos je hele 35mm film belicht. Show de sprocketgaatjes in elke foto die je maakt! Geniet van een panorama perspectief met onze serie SprocketRockets en accessoires.

Meer interessante artikelen