De Lomo'Instant Square Glass op YouTube

We zijn blij dat sinds de lancering in januari, onze geweldige Lomo'Instant Square Glass de enthousiaste aandacht heeft getrokken van techneuten, professionals en hobbyisten van over de hele wereld. Iedereen heeft het over zijn indrukwekkende glazen lens van 95mm, de dual-formaat mogelijkheden en de creatieve functies zoals meerdere belichtingen, kleurengel-filters en meer. We zijn zo dankbaar voor alle ongelooflijke beoordelingen! Bekijk wat deze creatieve tovenaars te zeggen hadden over onze opvouwbare doos vol instant magie..

PC Mag

De tech-jongens van PC Mag lieten ons blozen toen ze de wereld vertelden dat de Lomo'Instant Square Glass een camera is voor ‘‘serieuze fotografen die instant foto's van hoge kwaliteit willen krijgen.’’ Oh, you guys! <3

Matt Day

YouTuber Matt Day uit Ohio geeft ook toe dat hij een "grote fan" is. Hij is gek op het "compacte, opvouwbare design," en zei dat de Lomo'Instant Square Glass "heel erg leuk is om mee te schieten!" Ontdek wat hij heeft te zeggen over de Portrait Lens attachment.

Analog Things

Een fervent analoog recensent en all-round tech genie, Mark van Analog Things, is niet onbekend met fotografie. Bekijk hem een live opname met meerdere belichtingen maken!

Retrospektiva Blog

Benieuwd wat er in de verpakking zit? Nou, de lieve mensen van Retrospektiva Blog maakten deze prachtige video van hun unboxing-proces. Kijk eens naar binnen om de camera in actie te zien en om een glimp te vangen van alle experimentele tipkaarten, kleurengel-filters en nog veel, veel meer!

geschreven door genevievedoyle931 op 2018-05-03 in #videos

Benoemd Product

Lomo'Instant Square Glass

Lomo'Instant Square Glass

De Lomo’Instant Square is 's werelds eerste en enige volledig analoge camera die vierkante Instax foto's schiet. Hiermee je de wereld in een krachtige momentopname vastleggen terwijl het vierkante frame de weg vrij maakt voor wacky composities. Met een 95mm glazen lens (45mm equivalent) en een automatische modus die zorgt voor de juiste belichting, maakt de Lomo'Instant Square het super gemakkelijk om scherpte, perfect belichte snapshots te schieten.

Meer interessante artikelen