Grijp het leven direct met de Lomo’Instant Automat Glass

Op zoek naar een camera die je capriolen bij kan houden? Zoek niet verder. De Lomo’Instant Automat Glass is gebouwd voor gewaagde dagen en gekke nachten. Het maakt superscherpe instantframes met felle kleuren en verbluffende details. En je hoeft geen fotograaf te zijn om het te gebruiken. Met een volledig automatische belichtingsmodus zorgt hij ervoor dat al je opnames perfect belicht zijn. Wij hebben de technische zaken geregeld, zodat jij je kunt concentreren op het vastleggen van de goede tijden.

Foto's door Ruby June, Daniel Schaefer & hannah_brown

Ga de dansvloer op en herbeleef 'm de volgende ochtend met je vette instant-snaps. Wijk af van de gebaande paden en leg elk laatste detail van je avontuur vast door de kristalheldere glazen lens. Boots de podiumverlichting na en bespuit je favoriete band in regenboogtinten met behulp van de gekleurde gelfilters. Waar je ook bent of wat je ook doet, met deze camera en zijn funky functies bent je verzekerd —zelfs als je nog nooit een camera hebt opgepakt. Het is je ticket naar eenvoudige instant-snaps waar je vrienden dol op zullen zijn. Kies je favoriete design in de Online Shop!

Foto's door Lomography, Kieko Hoshi, 007-0815-styler 3 3, Daniel Schaefer, Luna Simoncini met model Silvia Gesuelli, dnimdnim, bscherer

geschreven door Martha Reed op 2018-04-29 in #gear #tutorials

Benoemd Product

Lomo'Instant Automat

Lomo'Instant Automat

Klein, machtig en volledig automatisch – schiet perfect belichte, mooi gefocuste foto's, waar je ook bent, met de Lomo'Instant Automat.

Meer interessante artikelen