De 10 Gouden Regels van de Lomography Simple Use Film Camera

Soms wil je gewoon de hele nacht drinken en dansen. Andere keren wil je gewoon lui zijn en ontspannen bij het zwembad. Voor momenten als deze zou het geweldig zijn om een eenvoudige camera zonder problemen te hebben, en daarvoor is de Simple Use Film Camera ideaal.

Klein, lichtgewicht en voorgeladen met Lomography film, de Simple Use Film Camera is een leuke en eenvoudige manier om prachtige Lomographs te maken. Het belichaamt ook perfect de 10 Gouden Regels van Lomography!

1. Neem je camera overal mee naartoe.

Yep, en dat is het enige dat je nodig hebt. De Simple Use Film Camera is pocket-sized, lichtgewicht en al geladen met Lomography Film (Lomography Purple, Lomography Color Negative 400 en Lomography Lady Grey 400) . Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het vergeten van je filmrollen of het laden van je camera in het midden van alle actie.

Credits: aleyna, choupilla & sallyboo

2. Gebruik je camera dag en nacht.

Alle Simple Use Film Camera's hebben een flitser en je kunt zelfs kleurengelfilters gebruiken met de Simple Use Film Camera Purple en Simple Use Film Camera Color Negative 400.

Credits: pinar434, refallinsasaki, izanis & sierracarvalho

3. Lomography is geen belemmering in je leven, maar een onderdeel van je leven.

Stel je voor: jij, onhandig gehurkt in een hoekje, bezig met het laden van je rolletje, terwijl iedereen een geweldige tijd heeft en wacht tot jij hun foto maakt. Als dit scenario maar al te bekend is, maak de vooraf geladen Simple Use Film Camera het gemakkelijk voor je om te feesten en tegelijkertijd foto's te maken!

Credits: alvinxyyzzz & delphioc

4. Schiet vanuit de heup.

Onhandige hoeken zijn geen probleem met de Simple Use Film Camera. Hij past perfect in je hand, dus je kunt vanuit de heup, vanaf de boomtop, ondersteboven proberen... je snapt het.

5. Kom zo dichtbij mogelijk.

De Simple Use Film Camera is zo schattig, dus verwacht dat mensen naar je toe komen en vragen gaan stellen. Ooh, is het een echte camera? Kan ik de foto's zien? Wat bedoel je, je moet het "ontwikkelen"? Dit is ook een goed moment om een foto te maken van hun nieuwsgierige gezichten!

Credits: frenchyfyl & kuniflex

6. Don’t think (William Firebrace)

… just shoot! Het is zo gemakkelijk en zonder gedoe, zelfs een kind kan deze camera gebruiken. Neem tijdens je volgende feestje of vakantie wat Simple Use Film Camera Bundels in 3-Pack of 12-Pack mee en verdeel ze onder je familie en vrienden. Nu kan iedereen net zo veel van Lomography genieten als jij.

Credits: choupilla, schwarzesauge & serra8

7. Wees snel.

Binnen een minuut kan er veel gebeuren, dus wees er snel bij. Met de Simple Use Film Camera leg je elk moment gemakkelijk vast. Point en shoot!

8. Je hoeft van te voren niet te weten wat je hebt vastgelegd.

Leef in het moment, leg het vast op film en vergeet het. Vrienden zullen waarschijnlijk vragen of ze de foto die je hebt gemaakt kunnen bekijken, wat je de perfecte kans geeft om je speech over analoge fotografie te geven. Beter nog, laat ze de Simple Use Film Camera zelf ervaren.

Credits: serra8, katherine_chowchow & aleyna

9. Na afloop ook niet.

Zie regel #8.